Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Vishing

Atentie! O noua modalitate de frauda, numita Vishing, te poate transforma in victima unei inselatorii.

Te sfatuim sa nu reapelezi numerele necunoscute din afara tarii. Atacatorii te pot redirectiona catre un alt numar care iti poate genera costuri suplimentare.

In situatia in care totusi raspunzi la astfel de apeluri sau suni numerele din apelurile pierdute, iti recomandam sa nu furnizezi informatii personale sau bancare (CNP, cont bancar, PIN-uri, parole), chiar daca interlocutorul pare sa-ti cunoasca numele sau alte date personale. De asemenea, te sfatuim sa nu efectuezi actiuni la cererea acestora (sa trimiti SMS-uri sau sa apelezi numerele indicate, sa accesezi linkurile indicate, sa faci plati in conturile indicate), care iti pot mari factura telefonica sau iti pot pune in pericol securitatea datelor!

Campanie de phising

În perioada aceasta, în mediul online se desfășoară o campanie de phishing prin care utilizatorii sunt informați că pot câștiga telefoane gratuite în schimbul completării unui sondaj în numele Telekom. Acest concurs, prezentat sub forma unui program de loializare a clienților, nu este organizat de Telekom. Te rugăm să nu participi și să nu furnizezi informații personale care pot fi folosite în mod fraudulos!

Mai multe informatii despre Tentativele de frauda sunt disponibile aici .

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi