Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Harta de acoperire

 
Semnal 4G
Semnal 3G
Semnal 2G

Legendă

 

Acoperire 4G

Semnal 4G

Ai viteză maximă de transfer de 150Mbps și posibilitatea utilizării televiziunii mobile HD, a sistemelor pentru conferințe video HD, a jocurilor online de complexitate crescută și transferul rapid de fișiere de dimensiuni mari, chiar și atunci când te afli în mișcare. 

 

Acoperire 3G

Semnal 3G

Ai semnal de voce și viteză mare de download pentru a te bucura din plin de experiența online: acces la e-mail, multimedia, navigare, messaging.

 

Acoeprire 2G

Semnal 2G

Ai semnal de voce și internet la îndemână, acces la e-mail și messaging.

Harta are o valoare informativă fără a putea reda cu exactitate nivelul de calitate al serviciilor Telekom Romania Mobile. Aria de acoperire diferă în funcție de tipul de serviciu oferit și în funcție de celula radio la care utilizatorul se conectează în momentul folosirii serviciilor de date și se poate modifica în funcție de dezvoltarea rețelelor, de specificul propagării undelor radio și de existența obstacolelor naturale (munți, păduri, lacuri, precipitații etc) sau factori artificiali (construcții) precum și de specificațiile tehnice ale Rețelei și ale echipamentelor folosite de Abonat, care pot determina variații față de harta prezentată. Abonatul se poate informa asupra ariei de acoperire, precum și de gradul de acoperire pentru fiecare tehnologie în parte, prin intermediul Departamentului de Relații cu Clienții precum și din magazinele Telekom Romania Mobile și ale partenerilor TKRM.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: