Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Conectat direct la priză
pentru laptop, tabletă, Smart TV sau telefon

Telekom

4G

Conexiune rapidă la viteză maximă de transfer de 150Mbps

Telekom

Bonus Net Nelimitat

Internet Nelimitat la dispoziția ta instant, după activarea serviciului.

Telekom

Acoperire Națională

Rețeaua 4G acoperă peste 98% din populație

Telekom

WiFi inclus

Conectare rapidă la internet pentru orice echipament din locație

Telekom

Ușor de instalat

Ai acces la internet imediat ce îți configurezi routerul wireless.

Acces la internet în 3 pași rapizi

Telekom

Verifică acoperire

Confirmă că ai acoperire la adresa ta.
Apasă aici

Telekom

Comandă acum

Completează formularul
de comandă de aici

Telekom

Instalează

Descarcă de aici
manualul de instalare

Telekom Nelimitat WiFi

Beneficii

Descriere

Viteză 4G

Internet 4G la viteză maximă estimată de transfer a datelor pentru tehnologiile 4G/3G/2G de: 150 Mbps/21,1 Mbps/200 Kbps pentru descărcare și de 50 Mbps/4,6 Mbps/100 Kbps pentru încărcare.

Trafic nelimitat

Net Nelimitat fără limită de trafic sau taxe suplimentare.

Traficul de date inclus în abonament este 80 GB. Dacă ai dezactivat Bonusul Net Nelimitat, după consumarea traficului recomandat de 80GB, vitezele de descărcare/încărcare vor scădea pâna la o valoare maximă de 256 Kbps, iar traficul suplimentar nu va fi tarifat.

Bonus Net Nelimitat

Router inclus

Router 4G / LTE cu WiFi inclus în abonament pentru a îți conecta orice echipament dorești: laptop, telefon, tabletă și chiar Smart TV.

Vezi detalii router

Alege să faci hotspot
oriunde dorești!

Telekom

Router wireless TP Link inclus
Cartelă SIM inclusă

Preț pachet Nelimitat WiFi

7€/ lună

Vreau oferta

Vrei și tu internet oriunde și oricând?

Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom suna în cel mai scurt timp.
Sau sună la 1944 (program: luni – vineri: 09.00-18.00)

Număr de telefon  
Localitate  
Router  
Alte detalii
 • Ofertă valabilă până la data de 31.08.2022, cu posibilitate de prelungire
 • Pachetul Telekom WiFi Nelimitat este format din abonamentul de internet mobil Nelimitat WiFi si routerul TP Link TP-Link 4G TL-MR6400. Routerul este oferit in chirie cu 100% reducere pe intreaga perioada minima contractuala.

Bonus Net Nelimitat

 • Traficul de date este nelimitat la o viteză de 1.5 Mbps pentru video streaming și la viteza corespunzătoare planului tarifar pentru celelalte tipuri de conținut.
 • Pentru a beneficia de Bonusul Net Nelimitat, la activarea abonamentului vei fi informat că vom prelucra date de trafic și că vom lua măsuri tehnice necesare pentru a asigura o rezoluție video de maximum 480p pentru întreg conținutul video pe care-l vei accesa. Îți garantăm că nu vom supraveghea sau inspecta traficul de date care are legătură cu pozele, mesajele text, mesajele audio sau conținutul video pe care îl distribui pe internet. Aceste prevederi se completează cu mențiunile din secțiunea „Date cu caracter personal” din Termenii și Condițiile generale, care fac parte din Contract.
 • Poți dezactiva gratuit Bonusul Net Nelimitat dacă vrei să beneficiezi de o lățime de bandă mai mare și rezoluție superioară pentru video streaming.
 • Dacă alegi să dezactivezi Bonusul Net Nelimitat, după consumarea datelor mobile incluse în abonament, traficul de date va scadea pana la o valoare maxima de 256 Kbps, iar traficul suplimentar nu va fi tarifat.
 • Bonusul Net Nelimitat se activează automat la încheierea contractului și poate fi activat sau dezactivat în orice moment, pe toată durata contractului, prin următoarele metode:
  • prin apelarea Serviciului de Relatii Clienti la 1234 ((apel gratuit din reteaua Telekom Romania Mobile), 021.404.1234 sau 0766.12.1234 (tarif standard pentru apelurile din alte retele)
  • accesezi secțiunea Net Nelimitat din aplicația mobilă MyAccount;
  • soliciți activarea/dezactivarea într-unul din magazinele Telekom Romania Mobile.

Trafic de date/Internet

 • Traficul de date inclus în abonament este 80 GB la o viteză maximă estimată de transfer a datelor de 150 Mbps pentru descărcare și 50 Mbps pentru încărcare.
  Daca ai dezactivat Bonusul Net Nelimitat, dupa consumarea traficului recomandat de 80GB, vitezele de descarcare/incarcare vor scadea pana la o valoare maxima de 256 Kbps, iar traficul suplimentar nu va fi tarifat. Traficul recomandat revine la valoarea initiala incepand cu urmatoarea luna de facturare.
  Traficul de date inclus în abonament este naţional şi se consumă în timp real.
  Pentru acest abonament nu se poate activa serviciul Roaming.
 • Telekom Romania Mobile îşi rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar, sau în cazul în care intervin circumstanţe independente de voinţa sa.
 • Telekom Romania Mobile are dreptul să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor, conform Termenilor Generali de utilizare a serviciilor.
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: