Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

ÎN APLICAȚIA MyAccount
TOȚI PRIMESC PREMII

Hai și tu!
#FaraIdeiFixe
Mobil pur și simplu

Cine zice că
nu toată lumea câștigă?

Nouă ne place să luptăm cu ideile fixe care spun că unii trebuie să mai și piardă.
Pentru că noi, la Telekom, credem ca toată lumea trebuie să câștige.
Așa că, în aplicația MyAccount sigur primești premii surpriză. Trebuie doar să intri în MyAccount, să răzuiești cardul, să plătești o factură sau să reîncarci o cartelă și noi îți dăm un premiu surpriză.

TOȚI CLIENȚII CÂȘTIGĂ

Te așteaptă o mulțime de premii în aplicația mobilă MyAccount

Fiecare dintre cele 3 acțiuni reprezintă o șansă:

Intră în aplicație, răzuiește cardul
și câștigi în fiecare săptămână:
Reîncarcă cartela și primești
o șansă în plus:
Plătește factura și primești
o șansă în plus:

Unul dintre

TELEFOANE 5G

smartphone-uri T-Phone Pro 5G

sau

Unul dintre

Vouchere 500 lei

la unul din parteneri

sau

Unul dintre

Discounturi

la achiziția de vouchere de la partenerii:

De ce
MyAccount

Economisești timp

Îți administrezi serviciile Telekom simplu și rapid, de pe telefon sau laptop: reîncarci, verifici și plătești facturi, modifici abonamente.

Plătești în siguranță

Fie că reîncarci sau plătești o factură pentru tine sau cineva drag, rezolvi rapid și în deplină siguranță din contul tău MyAccount.

Rezolvi deranjamente

Funcția MyRepair te ajută să rezolvi deranjamente direct din aplicație sau să deschizi tichete pentru probleme tehnice avansate.

Bine de știut

"Campania "Premii surpriză în MyAccount" se desfăsoară în perioada 13 septembrie - 10 noiembrie 2023, și este valabilă pentru clienții persoane fizice.

Ce trebuie să faci pentru a primi aceste premii:

1. Descarci aplicația mobilă MyAccount din Google Play, App Store sau AppGallery

2. Te autentifici sau, dacă nu ai cont, îți creezi unul și îl personalizezi cu serviciile tale. Vor participa la Campanie doar clienții care au conturi personalizate cu servicii.

3. Efectuezi una sau mai multe dintre acțiunile care îți aduc șanse de la premiu: răzuiești cardul în fiecare săptămâna, plătești factura sau reîncarci o cartelă din aplicația mobilă

În funcție de acțiunea efectuată, primești unul din premiile următoare:

  • Răzuiești cardul săptămânal și poți primi oricare din cele 3 categorii de premii: un smartphone T Phone Pro 5G sau un voucher de 500 lei la unul din partenerii Campaniei Altex, Kaufland, Tazz, Fashion Days, H&M, Decathlon sau discounturi la achiziția de vochere la partenerii Smart Experience, Zalando, Decathlon, Fashion Days
  • Plătești factura sau reîncarci o cartelă in aplicația mobilă MyAccount și primeștiîncă o sansă pentru oricare din cele 3 categorii de premii: un smartphone T Phone Pro 5G sau un voucher de 500 lei la unul din partenerii Campaniei Altex, Kaufland, Tazz, Fashion Days, H&M, Decathlon sau discounturi la achiziția de vochere la partenerii Smart Experience, Zalando, Decathlon, Fashion Days
  • Livrarea telefoanelor TPhone Pro 5G se va face în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la desemnarea câștigătorului.

Verifică regulamentul campaniei aici.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi