Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Toți clienții se bucură de cadouri săptămânale

Telefoane 5G

10x

iPhone 14
 

10x

Samsung
Galaxy S23

Gadgeturi

10x

Smartwatch
Huawei GT3

10x

Xiaomi Robot
Vacuum E10

1600x

Căști wireless
T-Buds

Peste 3000

Vouchere

Până la 500 lei

Discounturi
speciale

Intră în MyAccount

Ce trebuie să faci?

Intră în aplicație, răzuiește cardul și
primești un cadou în fiecare săptămână.

În plus, una din acțiunile de mai jos în aplicația
mobilă MyAccount îți poate aduce încă un cadou:

  • Reîncărcare cartelă
  • Plată factură

De ce
MyAccount

Economisești timp

Îți administrezi serviciile Telekom simplu și rapid, de pe telefon sau laptop: reîncarci, verifici și plătești facturi, modifici abonamente.

Plătești în siguranță

Fie că reîncarci sau plătești o factură pentru tine sau cineva drag, rezolvi rapid și în deplină siguranță din contul tău MyAccount.

Rezolvi deranjamente

Funcția MyRepair te ajută să rezolvi deranjamente direct din aplicație sau să deschizi tichete pentru probleme tehnice avansate.

Ce spun câștigătorii

Aici vei putea vedea ce părere au câștigătorii despre aplicația MyAccount și participarea la campaniile anterioare.

Istrate Andrei Valeriu
Premiu câștigat: T Phone 5G

Am aflat de campania “Premii surpriză în MyAccount” direct din aplicația MyAccount. Ținând cont că am câștigat un premiu destul de considerabil, pot să zic că e o campanie interesantă. La viitoarele campanii MyAccount aș schimba doar îmbunătățirea premiilor mici. Aplicației MyAccount i-aș da 10 cu felicitări. Eu vin de la un alt provider, unde am avut probleme multe, aici chiar nu m-am întâlnit cu nimic! Punctul ei forte este simplitatea în utilizare. Punctul slab este că, uneori, anumite secțiuni ale meniului sunt greu de accesat. Aș recomanda MyAccount rudelor și prietenilor!

Vasioiu Mihaela Cateluta
Premiu câștigat: T Phone 5G

De campania “Premii surpriză în MyAccount” am aflat din aplicație, acolo îmi plătesc factură. Campania e super tare! Răzuirea cardului mi s-a părut foarte simplă. Aș vrea ca viitoarele campanii MyAccount să fie mai dese. Și să fie tot așa, cu premii instant în aplicație. Aplicația MyAccount mi se pare foarte utilă, de 10. Folosesc cel mai des plata facturii și reînnoirea abonamentului. Îmi place cel mai mult la aplicație că nu mai ies din casă să plătesc factura. Și chiar dacă mă deconectează uneori din motive de securitate, introduc numărul de telefon și se conectează înapoi imediat. Recomand aplicația la toată lumea!

Ionel Laurentiu Adrian
Premiu câștigat: T Phone 5G

De campania “Premii surpriză în Myaccount” am auzit din aplicația MyAccount. Astfel de campanii sunt binevenite, e bine să câștigi un premiu din când în când! Prefer campanii precum aceasta, mi s-a părut ok. Aplicația MyAccount mi se pare de 10 ca utilitate. Plătim factura și mai reîncărcăm și la părinți, la rude, la cine are nevoie. Ce-mi place cel mai mult la aplicația MyAccount e că acolo îmi văd toate abonamentele, că eu am mai multe, văd ce se consumă, ce avem de plată. Da, aș recomanda-o prietenilor, rudelor!

Caravana Nicoleta
Premiu câștigat: Voucher 500 lei Fashion Days

Am aflat de campania “Premii surpriză în MyAccount” din aplicația MyAccount. Am o părere chiar foarte bună despre această campanie. Iar răzuirea cardului mi s-a părut foarte ușoară. Aș vrea ca viitoarele campanii MyAccount să fie accesibile pentru toată lumea și mi-ar plăcea să primesc vouchere de reducere sau posibilitatea de a-mi alege cadoul. Pe o scală de la 1 la 10, aplicația MyAccount mi se pare de 10 și ușor de utilizat. Punctul ei forte este calitatea produsului. I-aș aduce îmbunătățiri doar pe partea de semnal. Și aș recomanda-o prietenilor, rudelor!

Cucos Ovidiu
Premiu câștigat: Voucher 500 lei Altex

Am aflat direct din aplicație de campania “Premii surpriză în MyAccount”. Campania este binevenită. Într-o viitoare campanie MyAccount, mi-ar plăcea să am posibilitatea de a-mi alege premiul. Aplicației MyAccount îi dau un 8. Mi se pare ușor de utilizat. Folosesc cel mai des secțiunile asistență, pentru vizualizare facturi, și nu aș aduce aplicației nicio îmbunătățire. Cel mai mult îmi place la MyAccount că pot vedea factura detaliat și am acces la toate detaliile destul de rapid. Sigur că aș recomanda aplicația prietenilor și rudelor!

Gheorghe Marina Ioana Alice
Premiu câștigat: Voucher 500 lei Decathlon

Am aplicația instalată pe telefon, dar am aflat de campania “Premii surpriză în MyAccount” de pe internet (Facebook). Campania mi s-a părut foarte bună, chiar neașteptată. Până acum Telekom nu a mai făcut așa ceva. Cred că e o premieră! Nu aș schimba nimic la viitoarele campanii MyAccount, momentan e totul ușor. Și în aplicație mi se pare că e ok. Aplicația MyAccount e pentru mine ușor de utilizat. Folosesc cel mai des în aplicație secțiunile de plata facturilor, informații de prelungire a contractului, despre plăți suplimentare. Mă mai uit și la telefoanele oferite la abonament. Ușurința cu care te descurci este punctul forțe al aplicației. Aș recomanda MyAccount prietenilor și rudelor, mai ales dacă vrei să plătești cu cardul!

Bine de știut

Campania "Cadouri în MyAccount" se desfășoară în perioada 15 noiembrie 2023 - 09 ianuarie 2024 și este valabilă pentru clienții persoane fizice.

Verifică regulamentul campaniei aici.

Cum pot utiliza voucherele valorice de 500 lei?

Urmărește acest tutorial pentru a afla ce pași trebuie să parcurgi:

Care sunt condițiile de utilizare ale voucherelor de 500 lei?

Pentru condițiile de utilizare, vezi acest document.

Cum pot utiliza voucherele cu discount special?

Urmărește acest tutorial pentru a afla ce pași trebuie să parcurgi:

Întrebări frecvente

Care sunt partenerii de la care pot beneficia de voucherele de până la 500 lei?

Partenerii disponibili în Campania “Cadouri în MyAccount” sunt Cărturești, Elefant, H&M, Fashion Days, Sephora, IKEA, eMAG și Kaufland. Lista poate fi consultată în aplicația mobilă MyAccount sau pe https://mobile.telekom.ro/premii-surpriza-myaccount

Voucherele de până la 500 lei pentru parteneri, pot fi folosite doar la cumpărături online sau și în magazinele fizice?

Voucherele pot fi folosite și în magazinele fizice, unde e cazul (Fashion Days, Elefant au exclusiv magazine online).

Voucherele de până la 500 lei pentru parteneri sunt cu TVA sau fără?

Valoarea include TVA.

Există o comandă minimă pentru a folosi un voucher de până la 500 lei?

Nu există o comandă minimă pentru a folosi voucherul de până la 500 lei. În secțiunea “Detalii Cadou” din aplicația MyAccount, vei regăsi o descriere în care sunt prezentate toate condițiile, inclusiv modul de utilizare și durata pentru care este disponibil.

Dacă am mai multe numere/servicii asociate în aplicația MyAccount pot accesa secțiunea “Razuieste și câștigă” de mai multe ori într-o zi și/sau de pe fiecare număr în parte?

Cardul digital disponibil în secțiunea“ Răzuiește și câștigă” poate fi răzuit o singură dată într-o săptămână, indiferent de câte numere sunt asociate la nivel de cont MyAccount. O săptămână este considerat intervalul orar miercuri ora 00:00 – marți ora 23:59. În cazul în care există mai multe numere asociate contului MyAccount doar primul utilizator din săptămâna respectivă poate efectua răzuirea cardului digital, iar ceilalți utilizatori care sunt pe același cont vor avea posibilitatea doar de a vizualiza voucherul primit.

Dacă am câștigat săptămâna aceasta un voucher de până la 500 lei, mai pot câștiga și săptămâna viitoare unul, dacă intru în aplicație și răzuiesc?

Da, o nouă săptămână, o nouă șansă de câștig.

Pot câștiga mai multe telefoane 5G până la sfârșitul campaniei?

Da, o nouă săptămână, o nouă șansă de câștig.

Dacă am câștigat un voucher, cum aflu până când pot să-l folosesc?

Voucherele au o valabilitate de 1 an din momentul emiterii, iar condițiile de utilizare a fiecărui Voucher se regăsesc în secțiunea “Cadouri în MyAccount” din aplicația mobilă MyAccount.

Pot oferi altcuiva beneficiul/codul de reducere rezervat în contul meu?

Nu, fiecare beneficiu este individual și alocat contului MyAccount.

Unde văd în aplicație cadourile pe care le-am câștigat?

Cadourile se regăsesc în secțiunea “Cadouri în MyAccount”din aplicația mobilă MyAccount.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi