Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Mai multă libertate pentru copii, mai multă liniște pentru părinți!

Cu ceasul inteligent MyKi pentru copii, cu functii de localizare, apel si chat, poti urmari activitatea copilului tău in orice moment.

CE ESTE MyKi 

Ceasul inteligent MyKi pentru copii, cu funcţii de localizare, apel şi chat, este un device prietenos pentru copii și util pentru părinții care își doresc să țină permanent legătura cu cei mici.

Ceasul funcţionează împreună cu serviciul MyKi, furnizat prin aplicaţia mobilă MyKi Watch, care îţi oferă informaţii despre locaţia copilului tău atunci când acesta se află în spaţii deschise, cu o precizie de până la 10 m.In spatiile inchise, unde satelitii GPS nu pot fi receptionati, locatia se va vedea cu o anumita diferenta fata de pozitia reala, in functie de acoperirea retelei de telecomunicatii sau puterea semnalului.

Descarca gratuit aplicatia mobila MyKi Watch din Google Play sau Apple Store in functie de sistemul de operare al telefonului tau.

PRIMEŞTI CEASUL MyKi ÎMPREUNĂ CU PLANUL TARIFAR PRICHINDEL S 

Doar la Telekom ai ceasul MyKi si acces gratuit 12 luni la serviciul MyKi împreună cu planul tarifar Prichindel S, totul la 7,88 Euro/lună, şi super beneficii ca să te bucuri de toate funcţionalităţile serviciului MyKi (localizare, monitorizare, apeluri, mesaje vocale şi chat, notificări prin aplicaţie/SMS/e+mail etc.).

  • 100 minute naționale
  • 100 MB trafic de date naţional la viteza de 43.2 Mbps
  • Nelimitat minute şi SMS-uri în rețeaua mobilă Telekom Romania
7,88 €/lună

Serviciul MyKi impreuna cu aplicaţia mobilă MyKi Watch sunt furnizate de către “ALTERCO ROBOTICS” EOOD. Telekom Romania Mobile oferă accesul la serviciul MyKi şi nu este răspunzătoare cu privire la disponibilitatea şi funcţionarea serviciului sau a aplicaţiei mobile. Prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv a datelor de trafic și localizare, în scopul furnizării serviciului MyKi Watch, se face direct de către “ALLTERCO ROBOTICS” EOOD. Înainte de utilizarea ceasului şi serviciului, este necesar să citești cu atenţie şi să accepţi Termenii si Conditiile Generale de utilizare a ceasului si serviciului MyKi, precum şi Termenii şi condiţiile furnizorului. ATENŢIE! Ceasul MyKi NU este o jucărie şi nu este recomandat copiilor sub 4 ani. Utilizarea lui de către copii necesită supraveghere permanentă din partea persoanei în grija căreia se află copilul.

Întrebări frecvente

Pentru mai multe informatii legate de utilizarea si functionalitatile ceasului, respectiv ale aplicatiei mobile MyKi Watch, consulta Ghidul de utilizare disponibil in cutia ceasului sau aici.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: