Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

31.10.2023

Telekom Romania Mobile introduce serviciul Google Pay în aplicația MyAccount

COMUNICAT DE PRESĂ
București, 31 octombrie 2023
 
Telekom Romania Mobile introduce serviciul Google Pay în aplicația MyAccount
 
Telekom Romania Mobile este primul operator de telecomunicații din Romania care oferă serviciul de plată și reîncărcare Google Pay în aplicația mobilă.
Utilizatorii serviciilor de telefonie mobilă Telekom Mobile sunt primii din România care au acces, prin aplicația MyAccount, la această soluție de plată rapidă, sigură și eficientă, cu numeroase facilități:
Securitate avansată: Plățile și reîncărcările folosind Google Pay sunt protejate prin tehnologia avansată de securitate a Google. Datele cardului sunt păstrate într-un mediu securizat, contribuind la minimizarea riscului de fraudă.
Simplitate și confort: Cu Google Pay efectuarea plăților și reîncărcărilor devine simplă, clienții noștri putând face acest lucru cu doar câteva atingeri pe ecranul dispozitivului lor, evitând astfel introducerea manuală a datelor cardului.
Accesibilitate sporită: Plățile și reîncărcările cu Google Pay sunt disponibile pe o gamă largă de dispozitive Android, asigurând astfel că serviciul este la îndemâna tuturor.
„Suntem încântați să aducem această inovație clienților noștri, oferindu-le o experiență modernă și sigură de plată. Suntem mândri ca suntem primii în industrie care implementeaza aceasta facilitate și suntem convinși că aceasta va transforma experiența cliențiilor noștri în interacțiunea cu serviciile pe care le oferim”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer.
Pentru a beneficia de această facilitate, clienții trebuie doar să descarce sau să actualizeze aplicația MyAccount Telekom pe dispozitivul lor Android și să înregistreze cardurile în Google Pay.
Aplicația MyAccount însumează peste 1 milion de descărcări.  
Opțiunile de plată online cu cardul sunt prezente și în versiunea web a MyAccount.
Telekom Romania Mobile iși menține angajamentul de a oferi clienților săi „MOBIL PUR ȘI SIMPLU” – oferte și servicii care simplifică și îmbunătățesc experiențele acestora.
***
 
 
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Comunicare corporativă
E-mail: mediarelations_tkrm@telekom.ro
 
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi