Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

05.05.2023

Telekom Romania Mobile anunță numirea domnului Florin Petolea în funcția de Chief Technology & Information Officer

   
COMUNICAT DE PRESĂ
  București, 5 mai 2023
 
 
Telekom Romania Mobile anunță numirea domnului Florin Petolea în funcția de Chief Technology & Information Officer
 
 
Telekom Romania Mobile Communications S.A. anunță numirea domnului Florin Petolea în funcția de Chief Technology & Information Officer, începând cu data de 4 mai 2023. Acesta va raporta direct către CEO-ul companiei.
Domnul Florin Petolea va fi responsabil de coordonarea tuturor activităților legate de rețeaua mobilă, IT și RPA și de asigurarea faptului că acestea se desfășoară în mod eficient și susțin furnizarea de servicii de înaltă calitate către clienți.
"Sunt convins că vasta sa expertiză în industria telecom, pasiunea sa pentru tehnologie și informație, precum și cunoștințele sale solide despre companie vor contribui la consolidarea obiectivului nostru fundamental de îmbunătățire a experienței clienților și vor facilita simplificarea domeniului IT", a declarat domnul Babis Mazarakis, Chairman of the Board of Directors, Acting Chief Executive Officer.
Domnul Florin Petolea are o experiență de peste 20 de ani în domeniul telecomunicațiilor, atât în România, cât și în străinătate. Înainte de a se alătura Telekom Mobile, a fost consultant de strategie și Network Rollout Director pentru Telekom Romania Communications SA (2014-2022). Între 2014 și 2016, domnul Florin Petolea a fost CEO al NextGen Communications, o subsidiară a Telekom Romania. Anterior și-a început cariera la Alcatel Lucent, unde a deținut mai multe funcții de conducere atât în România, cât și în străinătate, în perioada 2012-2014 ocupând poziția de Country Senior Officer și Managing Direct al companiei. Domnul Florin Petolea deține o diploma de master în Telecomunicații și un MBA la OUBS UK.
 
 
***
 
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Divizia de comunicare
E-mail: mediarelations_tkrm@telekom.ro
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi