Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

15.05.2023

Telekom Romania Mobile Communications anunță schimbări în echipa de conducere

 
   
Comunicat de presă
  București, 15 Mai 2023
 
 
 
 
 
Telekom Romania Mobile Communications anunță schimbări în echipa de conducere
 
Doamna Florina Tănase este numită Director Executiv Resurse Umane, Transformare și Guvernanță. În noul său rol, doamna Tănase îl va sprijini pe dl Babis Mazarakis, Acting CEO, în managementul și operatiunile de zi cu zi ale companiei, conducând alinierea și angajamentul cros-funcționale, dar și să coordoneze dintr-o perspectivă centrată pe valoare, executarea priorităților cheie, menite să îmbunătățească experiența clienților, obiectivul strategic al Telekom Romania Mobile Communications S.A. Pe lângă responsabilitățile sale actuale, HR, Legal & External Affairs, funcțiunea Wholesale îi va raporta ei, de asemenea.
Florina Tănase are peste 17 ani de experiență în funcții de conducere executivă în domeniile juridic, guvernanță corporativă, reglementare, conformitate, securitate, CSR și comunicare corporativă, resurse umane, în industrii puternic reglementate precum telecom și farma. Doamna Tănase deține o diplomă de master în dreptul Uniunii Europene, o diplomă EMBA de la Universitatea Tiffin și diplome de practică internațională în M&A și organizații internaționale de afaceri de la International Bar Association & College of Law din Anglia și Țara Galilor. Doamna Tănase este Director Certificat (IDP-C), finalizând INSEAD International Directors Program în 2021 și recent, i s-a acordat Certificate in Global Management de către INSEAD.
 
***
 
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
E-mail: mediarelations_tkrm@telekom.ro
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi