Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Mediul înconjurător

Acționăm cu responsabilitate față de mediul înconjurător. Încurajăm acest comportament și în rândul angajaților, respectiv clienților noștri. Descoperă cum, în cele ce urmează.

Programe de mediu

Ne implicăm activ în demersurile de reducere a impactului tehnologiei asupra mediului, prin campanii de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Vezi detalii
Politică sisteme management

Calitatea vieții, sănătatea și securitatea în muncă, eficiența energetică și mediul înconjurător sunt aspecte esențiale integrate în cultura companiilor noastre.

Vezi detalii
Reciclează

Împreună, putem contribui la menținerea unui mediu mai curat, prin colectarea și reciclarea adecvată a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Vezi detalii

Obiectivul nostru este să reducem cât mai mult impactul negativ asupra mediului și, în paralel, să încurajăm membrii comunității, începând cu angajații și clienții noștri, să acționeze responsabil față de mediu.

Protejarea mediului înconjurător

Ne implicăm activ în protejarea mediului înconjurător, aplicând un Sistem de Management al Mediului, certificat în conformitate cu ISO 14001. În acest cadru, analizăm principalele noastre activități și operațiuni din punct de vedere al impactului lor asupra mediului și încercăm să ne îmbunătățim performanța de mediu stabilind obiectivele, determinând indicatorii și implementând respectivele programe de mediu. Principiile protejarii mediului înconjurător sunt incluse în Politica în domeniul calității, sănătății și securității operaționale și mediului.

Iniţiativele noastre în domeniul mediului mai cuprind programe interne destinate angajaţilor pentru menţinerea unui „birou verde”, prin care se urmăreşte reducerea consumului de resurse şi colectarea deşeurilor reciclabile. Pentru publicul extern, se derulează periodic programe de informare şi educare a stakeholderilor pentru protejarea mediului înconjurător şi reducerea amprentei de carbon - cum ar fi programele de plantări Adoptă o pădure sau Pădurea Copiilor.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi