Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Cartela Bonus Smile - RETRASĂ

Bonus şi valabilitate

 • Promoțional, până la 31 ianuarie 2017,indiferent dacă ai o extraopțiune activă sau credit disponibil, comunici nelimitat prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania Mobile, prin WhatsApp (pe durata promoțională a acestor aplicații), în perioada de valabilitate a cartelei. Traficul național nelimitat în aplicația WhatsApp se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text, audio și video.
 • Cartela BONUS Smile este gratuită şi îţi oferă 48 Euro credit bonus, câte 1 Euro credit lunar timp de 48 luni, în perioada de valabiliate a cartelei.
 • Cartela BONUS Smile nu are credit iniţial, iar pentru activare tot ce trebuie să faci este să efectuezi o reîncărcare de minimum 3 Euro credit (3.72 Euro TVA inclus) utilizând cartele valorice, reîncărcarea electronică sau reîncărcare directă în magazinele Telekom Romania Mobile.
 • Bonusul lunar de 1 Euro credit se acordă începând din momentul activării şi, ulterior, în prima zi a fiecărei luni timp de 47 luni în perioada de valabilitate a cartelei, în total 48 Euro credit bonus.
 • Perioada de valabilitate este de 2 luni, în care vei putea iniţia şi primi apeluri şi mesaje sau utiliza alte servicii Telekom Romania Mobile, în cazul în care alegi să-ţi activezi Cartela BONUS Smile  folosind o valoare de încărcare intre 4 şi 10 Euro credit.
 • Perioada de valabilitate este urmată de încă 11 luni de graţie, în care poţi fi apelat şi poţi apela numerele gratuite *100#, 1234 şi 112.
 • Creditul neutilizat în perioada de valabilitate se păstrează în perioada de graţie şi vei putea să îl utilizezi din nou după efectuarea unei reîncărcări şi extinderea perioadei de valabilitate.
 • În cazul în care, în perioada de graţie, efectuezi o reîncărcare fie folosind o cartelă valorică, fie prin efectuarea unei reîncărcări electronice sau prin reîncărcarea directă, perioada de valabilitate a contului este determinată de valoarea reîncărcării. Reîncarci cu o valoare mai mare, beneficiezi de o perioada de valabilitate mai mare.
 • Dacă perioada de graţie a expirat fără să reîncarci, numărul tău va fi deconectat din reţeaua Telekom Romania Mobile..
 • Important: bonusul lunar nu este acordat în perioada în care telefonul tău este restricţionat pe motiv de furt.

Activare

Cu ajutorul cartelei BONUS Smile, te conectezi la reţeaua Telekom Romania Mobile urmând instrucţiunile:

 • asigură-te că bateria telefonului tău este încărcată;
 • introdu cartela SIM în telefon şi deschide-l, apăsând tasta ON/OFF pentru câteva secunde;
 • tastează codul PIN 1 care apare pe spatele cartelei SIM şi apasă apoi tasta OK;
 • pe ecranul telefonului va apărea un mesaj de confirmare a codului PIN, apoi va fi identificată reţeaua Telekom Romania Mobile.RO.

Te-ai conectat la reţeaua Telekom Romania Mobile! Acum, pentru a putea activa Cartela BONUS Smile, trebuie să efectuezi reîncărcarea utilizând codul obţinut în prealabil; pentru aceasta, poţi să suni la 1234 sau *100# (sau să tastezi direct pe telefon: *135*cod secret de reîncărcare# şi apoi tasta de apel).

Din momentul primirii mesajului de confirmare a reîncărcării, vei putea apela orice număr doreşti şi vei avea acces la toate serviciile Telekom Romania Mobile!

Imediat vei primi încă un mesaj, prin care ţi se va confirma primirea bonusului de 1 Euro.

Codul PIN 1 asigură securitatea cartelei tale. De aceea, îţi recomandăm să schimbi codul PIN 1 iniţial cu un cod secret de 4 cifre, ştiut doar de tine. Vei avea nevoie de acest cod de fiecare dată când îţi deschizi telefonul.

În cazul în care introduci codul PIN 1 greşit de 3 ori consecutiv, cartela SIM se va bloca automat. Pentru deblocare, va trebui să introduci codul PUK 1 pe care îl vei găsi tipărit pe spatele cartelei SIM. În cazul în care pierzi codurile de deblocare, îţi recomandăm să apelezi Serviciul Vânzări şi Relaţii cu Clienţii, la numărul 021 404 1234.

Notă: Codul utilizatorului pe care îl gaseşti în pachetul cu Cartela BONUS Smile este necesar pentru a putea utiliza anumite servicii Telekom Romania Mobile. Îţi recomandăm să păstrezi acest cod pentru a putea fi identificat atunci când vei dori activarea anumitor servicii Telekom Romania Mobile.

Reîncărcare

 • Vezi aici modalitățile de reîncărcare.

 

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi