Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Îți duci afacerea la următorul nivel
cu serviciile de promovare Google Ads

T Business

Dezvoltă-ți businessul în online

Promovarea prin Google Adwords este una dintre cele mai eficiente metode de a ajunge într-un timp scurt la un număr mare de potențiali clienți. Specialiștii noștri te pot asista în crearea anunțurilor în funcție de grupul țintă și optimizarea lor în timp real.

Google Ads: ce este și cum îți poate ajuta businessul

Google este cel mai vizitat website de pe mapamond și procesează aproape 100 000 de căutări pe secundă. În aceste condiții, să setezi campanii de marketing în Google Ads pentru a-ți promova produsele și serviciile este printre cele mai rapide și de impact metode de a-ți promova afacerea.

Unul dintre avantajele majore ale promovării prin Google Ads este acela că tu vei plăti numai atunci când oamenii vor da click pe anunțurile tale, ceea ce face această metodă mult mai prietenoasă cu bugetul tău, comparativ cu alte metode de promovare.

Specialiștii noștri te vor asista în setarea campaniilor de Google Search, Google Performance Max, Google Shopping, YouTube, Gmail, Google Display și Google Discovery.

Alege pachetul potrivit nevoilor tale

Servicii incluse:
BRONZE
SILVER
GOLD
PLATINUM
Setare obiective și strategie
Setare conversii (Tag Manager, Analytics GA4 & Google Ads)
Creare campanie
Monitorizare și optimizare
Analiză website și pagini promovate + recomandări
Suport clienți (via e-mail și/sau telefonic) e-mail e-mail e-mail și telefonic e-mail și telefonic
Raportare lunară
Raportare săptămânală
Rapoarte personalizate
Consultanță pe rapoarte
Creație gratuită de bannere publicitare
Consultanță avansată user acquisition & engagement (Analytics GA4) 1/an 2/an 4/an 12/an
Consultanță creare strategie Online Marketing
Suport implementare & setare Google Merchant Center
Creare audiente custom 2 3 4-6 >6
Campanii de tip Search, Display, Local & Remarketing
Campanii de tip Performance Max, Discovery, Shopping & App
Categorii de produse sau servicii promovate 2-3 4-5 6-8 >15
 

Prețurile nu includ TVA.


200€ /lună


400€ /lună


700€ /lună


>1000€ /lună

Descoperă pașii pentru stabilirea
campaniilor de promovare Google Ads

1

Stabilim strategia

Identificăm publicul țintă și stabilim bugetul alocat pentru campanie. Decidem împreună care să fie obiectivul campaniei, în funcție de nevoile de business (mai multe vânzări, mai mulți vizitatori pe site etc.)

2

Setăm campania de promovare

După ce creăm contul de Google Ads, vom seta prima campanie, ținând cont de cele mai importante aspecte: cuvinte cheie, zona geografică, tipuri de device pentru afișarea reclamelor și limba de afișare.

3

Monitorizăm și optimizăm

Pe măsură ce anunțurile rulează, cuvintele cheie se pot schimba. De aceea, e necesar să urmărim și să îmbunătățim în permanență parametrii campaniei, pentru a ne atinge obiectivul și pentru a ajunge cât mai eficient la publicul țintă.

4

Raportăm rezultatele

Știm cât de important este să vezi cu performează campaniile. Așa că vei primi frecvent rapoarte personalizate, ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă.

De ce să alegi serviciile noastre de promovare prin Google Ads

Profesionalism

Oferim consultanță în Google Analytics, facem o analiză a website-ului tău și realizăm anunțuri atrăgătoare și targetate pe segmente țintă.

Performanță

Ne dorim o colaborare pe termen lung și de succes. Investim timp să înțelegem businessul tău și să identificăm produsele cu potențial de profitabilitate.

Rentabilitate

Monitorizăm și optimizăm campaniile în timp real pentru a fi cât mai rentabile și pentru a beneficia de conversie ridicată și un cost per click cât mai bun.

Credibilitate

Telekom este Partener Google, iar specialiștii noștri au cunoștințe avansate despre marketing online, tehnologia Google și campaniile Google Ads.

Traficul organic

Reprezintă numărul de utilizatori care ajung pe site-ul tău din rezultatele căutărilor de pe Google. Practic, oamenii îți găsesc site-ul pe Google cu ajutorul cuvintelor cheie, iar acest lucru este gratuit. De aceea este foarte important ca aceste cuvinte cheie să fie identificate și alese cât mai bine.

Traficul plătit

Reprezintă numărul de utilizatori care ajung pe site-ul tău în urma unui click pe un anunț plătit, creat în platforma Google Ads. Aceste tipuri de anunțuri în cadrul unor campanii de promovare online ajung la o audiență mult mai mare într-un timp mai rapid.

Ce alegi între cele două?

Ambele sunt la fel de importante și se completează una pe cealaltă. Traficul organic generat din cuvinte cheie SEO bine stabilite are un impact mare inclusiv în traficul plătit. În schimb, traficul plătit te ajută să ajungi mult mai rapid la un număr mai mare de potențiali clienți.

Lasă-ne datele tale de contact și te ajutăm cu toate informațiile de care ai nevoie.

Dezvoltă potențialul afacerii tale

Completează formularul de mai jos și hai să vedem cum putem ajuta afacerea ta să crească.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume și prenume*

 

Număr de telefon*

 

Adresa de e-mail*

 

Alege serviciul care te interesează

Numele companiei

Vrei să ne transmiți un mesaj?

 

Întrebări frecvente

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi