Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Creat pentru a susține nevoile de conectivitate și digitalizare ale unei companii mici și mijlocii.

Telekom

4G

Conexiune rapidă la viteză maximă de transfer de 150Mbps și trafic nelimitat

Telekom

Bonus Net Nelimitat

Internet Nelimitat pentru afacerea ta, după activarea serviciului

Telekom

Acoperire Națională

Rețeaua 4G acoperă peste 98% din populație

Telekom

WiFi inclus

Conectare rapidă la internet pentru orice echipament din locație

Telekom

Ușor de instalat

Nu trebuie să aștepți echipa pentru instalare. Ai access la internet imediat ce îți configurezi routerul.

Acces la internet în 3 pași rapizi

Telekom

Verifică acoperire

Confirmă că ai acoperire la adresa ta.
Apasă aici

Telekom

Comandă acum

Completează formularul
de comandă de aici

Telekom

Instalează

Descarcă de aici
manualul de instalare

Telekom Nelimitat WiFi for Business

Beneficii

Descriere

Viteză 4G

Internet pentru companie pe tehnologie 4G la viteză maximă estimată de transfer a datelor pentru tehnologiile 4G/3G/2G de: 150 Mbps/21,1 Mbps/200 Kbps pentru descărcare și de 50 Mbps/4,6 Mbps/100 Kbps pentru încărcare.

Trafic nelimitat

Beneficiază de un serviciu fără limita de trafic sau taxe suplimentare

După consumarea primilor 80GB de trafic viteză de download viteza maximă disponibilă scade automat la 256 Kbps Download și 64 Kbps Upload fără a se percepe alte taxe suplimentare.

Router inclus

Telekom Mobile furnizează gratuit, inclus în serviciu, un router 4G / LTE cu WiFi inclus pentru a îți conecta orice echipament din locația ta.

Vezi detalii router

Bonus Net Nelimitat

Telekom Nelimitat WiFi for Business

Unde este afacerea ta,
suntem și noi

Telekom

Telekom Nelimitat WiFi for Business poate fi utilizat și ca o conexiune de backup sau ca beneficiu pentru angajații care lucrează de acasă

Preț pachet Nelimitat WiFi for Business

7€/ lună

TVA inclus
(5.88€ fără TVA)
Vreau oferta >
Alte detalii
 • Ofertă valabilă până la data de 31.08.2022, cu posibilitate de prelungire
 • Pachetul Telekom WiFi Nelimitat for Business este format din abonamentul de internet mobil Nelimitat WiFi si routerul TP Link TP-Link 4G TL-MR6400 sau routerul ZTE MF283U. Routerul este oferit in chirie cu 100% reducere pe perioada contractuala pe 24 sau 36 luni.

Bonus Net Nelimitat

 • Traficul de date este nelimitat la o viteză de 1.5 Mbps pentru video streaming și la viteza corespunzătoare planului tarifar pentru celelalte tipuri de conținut.
 • Pentru a beneficia de Bonusul Net Nelimitat, la activarea abonamentului vei fi informat că vom prelucra date de trafic și că vom lua măsuri tehnice necesare pentru a asigura o rezoluție video de maximum 480p pentru întreg conținutul video pe care-l vei accesa. Îți garantăm că nu vom supraveghea sau inspecta traficul de date care are legătură cu pozele, mesajele text, mesajele audio sau conținutul video pe care îl distribui pe internet. Aceste prevederi se completează cu mențiunile din secțiunea „Date cu caracter personal” din Termenii și Condițiile generale, care fac parte din Contract.
 • Poți dezactiva gratuit Bonusul Net Nelimitat dacă vrei să beneficiezi de o lățime de bandă mai mare și rezoluție superioară pentru video streaming.
 • Dacă alegi să dezactivezi Bonusul Net Nelimitat, după consumarea datelor mobile incluse în abonament, traficul de date va scadea pana la o valoare maxima de 256 Kbps, iar traficul suplimentar nu va fi tarifat.
 • Bonusul Net Nelimitat se activează automat la încheierea contractului și poate fi activat sau dezactivat în orice moment, pe toată durata contractului, prin apelarea Serviciului de Relatii Clienti la 1933 (apel gratuit din reteaua Telekom Romania Mobile):

Trafic de date/Internet

 • Traficul de date inclus în abonament este 80 GB la o viteză maximă estimată de transfer a datelor de 150 Mbps pentru descărcare și 50 Mbps pentru încărcare. Daca ai dezactivat Bonusul Net Nelimitat, dupa consumarea traficului recomandat de 80GB, vitezele de descarcare/incarcare vor scadea pana la o valoare maxima de 256 Kbps, iar traficul suplimentar nu va fi tarifat. Traficul recomandat revine la valoarea initiala incepand cu urmatoarea luna de facturare.
  Traficul de date inclus în abonament este naţional şi se consumă în timp real.
  Pentru acest abonament nu se poate activa serviciul Roaming.

*Ca excepție de la prevederile CCE, Serviciul Telekom Nelimitat Wifi nu oferă acces la servicii de voce, inclusiv la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

 • Telekom Romania Mobile îşi rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar, sau în cazul în care intervin circumstanţe independente de voinţa sa.
 • Telekom Romania Mobile are dreptul să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor, conform Termenilor Generali de utilizare a serviciilor.

Detalii Router:
Router wireless ZTE sau TP-Link (în funcție de stocul disponibil)

 • Wi-Fi standard: 802.11 b/g/n; 2x2 MIMO, 2,4GHz
 • Wi-Fi securizat: WEP, WPA2-PSK, WPA/WPA2-PSK
 • Suportă până la 32 de conexiuni simultane pe Wi-Fi
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: