Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Schimbă-ți abonamentul după bunul plac, fără să modifici perioada contractuală

Ai nevoie de roaming sau de mai multe minute internaționale pentru o perioadă scurtă? Poți schimba oricând abonamentul și reveni la cel inițial.

Despre schimbarea
abonamentului

Condiții
de modificare

Pași
pentru modificare

Oferte
disponibile

Ce înseamnă să-ți schimbi abonamentul mobil

Înseamnă să treci de la abonamentul mobil pe care îl ai în prezent, la un abonament mobil mai mare, cu mai multe beneficii incluse sau la un abonament mobil mai mic. Este opțiunea perfectă atunci când vrei să faci o schimbare pe termen scurt, dar și pe termen lung.

Dacă pleci în străinătate și ai nevoie de roaming, iar abonamentul tău nu are acest beneficiu inclus, poți alege să treci la un abonament superior, cu roaming. La fel și când ai nevoie de mai multe minute internaționale.

Indiferent că este pentru doar câteva zile sau pentru câteva luni, poți schimba abonamentul oricând ai nevoie, iar perioada contractuală rămâne la fel.

Beneficiile noului abonament se vor aloca proporțional de la data efectuării modificării până la data emiterii următoarei facturi. De asemenea, beneficiile promoționale rămase neconsumate din abonamentul inițial (ex. minute naționale bonus sau altele) nu vor mai fi disponibile odată ce schimbi abonamentul.

Ești gata de schimbare? Vezi ofertele de abonament cu roaming disponibile.

Intră în cont

Descoperă aplicația mobilă MyAccount.

Ai acces rapid la serviciile tale.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: