MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

12.06.2024

Vara aceasta, în magazinele Telekom Mobile ai totul Nelimitat la 3 euro!

 
   
Comunicat de presă
  12 iunie 2024
București
   
Vara aceasta, în magazinele Telekom Mobile ai totul Nelimitat la 3 euro!
 
Telekom Romania Mobile lansează o  nouă ofertă specială, atât la abonament cât și la cartela preplătită, la prețul promoțional de 3 euro, disponibilă atât  în magazinele Telekom cât și pe www.telekom.ro/nelimitatshop,  sub sloganul „Vino în Nelimitat Shop și ai totul la 3 euro!”.  Oferta se adresează atât persoanelor fizice, cât și antreprenorilor.
 
Suntem încântați să vă invităm în magazinele noastre  sau  digital pe www.telekom.ro/nelimitatshop , unde veți găsi o ofertă super  atractivă,  la numai  3 euro, cu beneficii naționale nelimitate,  Net+minute+ SMS,  servicii de calitate,  o experiență comercială care depășește așteptările, precum și consultanță în  alegerea celor mai bune soluții pentru fiecare.  Ne dorim să fim partenerul dumneavoastră de încredere în achizițiile de servicii de telecomunicații si produse digitale, oferindu-vă tot ceea ce aveți nevoie pentru a rămâne în permanență conectați cu toți  cei dragi vouă sau cu partenerii de business. Vă așteptăm pentru a descoperi noutățile și a beneficia de o ofertă super atractivă la doar 3 euro!” spune Mircea Hațegan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile.
 
Oferta Telekom Mobile vine la scurt timp după ce operatorul a anunțat lansarea serviciului  VoWiFi, care oferă libertatea de a comunica din orice locație, indiferent de gradul de acoperire a rețelei mobile, atât timp cât există acces la internet prin WiFi.
 
Astfel, până pe 31 iulie 2024,  clienții de abonament  rezidențiali și de business beneficiază de oferta de 3 euro , cu totul nelimitat național (Net + Minute+ SMS), minute internaționale  și  roaming inclus.  De asemenea, și  la Cartela Mobil Nelimitat oferta este de 3 euro + TVA cu totul nelimitat,  cu valabilitate de 30 de zile.
 
Condițiile si detaliile ofertei  Telekom Romania Mobile sunt disponibile în magazinele  Telekom si pe www.telekom.ro/nelimitatshop.
Pentru mai multe informații, vizitați www.telekom.ro, sau contactați serviciul clienți Telekom.
 
 
 
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
E-mail: mediarelations_tkrm@telekom.ro
 
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi