Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Cartela Vibe

Caracteristici

 • Promoțional, până la 31 ianuarie 2017,indiferent dacă ai o extraopțiune activă sau credit disponibil, comunici nelimitat prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, prin WhatsApp (pe durata promoțională a acestor aplicații), în perioada de valabilitate a cartelei. Traficul național nelimitat în aplicația WhatsApp se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text, audio și video.
 • Cartela VIBE nu are credit iniţial, iar pentru activare tot ce trebuie să faci este să efectuezi o reîncărcare de minimum 4 Euro credit (4.96 Euro TVA inclus) utilizând cartele valorice, reîncărcarea electronică sau reîncărcare directă în magazinele Telekom Romania Mobile.
 • Începand cu data de 1 august 2012, Cartela Vibe are deja activată cea mai avantajoasă extraopţiune în funcţie de valoarea de reîncărcare aleasă pentru activarea cartelei. 
 • În acest moment cea mai avantajoasa extraopţiune care se va activa în mod automat în funcţie de valoarea de reîncarcare folosită pentru activarea cartelei, este:

           - Extraopţiunea Extra S pentru reîncărcare între 4.95 și 5.94 Euro.

           - Extraopţiunea Extra Date M pentru reîncărcare între 5.95 și 6.94 Euro.

           - Extraopţiunea Extra L pentru reîncărcare de minim 6.95 și 7.94  Euro. 

           - Extraopţiunea Extra XL pentru reîncărcare peste 7.94 Euro.

Exemplul 1:
 • În momentul în care activezi Cartela Vibe cu o reîncărcare de 10 Euro credit:

- vei primi în mod automat Extraopțiunea Extra XL la prețul de 7,95 euro credit cu următoarele beneficii: NELIMITAT minute + SMS-uri în rețelele Telekom Romania Mobile, 2000 minute naționale/fix internaționale/SMS-uri naționale 2GB trafic de datela viteză 4G și 300 minute internaționale către mobil.

- se vor retrage 7.95 Euro credit, contravaloarea extraopțiunii activate pe cont, din cei 10 Euro credit reîncărcați pentru activarea cartelei;

- vei avea pe cont beneficiile Extraopțiunii Extra XL + 2.05 Euro credit diferență de credit rămasă din creditul reîncărcat.

Exemplul 2:

 • În momentul în care activezi Cartela Vibe cu o reîncărcare de 7 Euro credit:

- vei primi în mod automat Extraopțiunea Extra L la prețul de 6,95 euro credit lunar cu următoarele beneficii: NELIMITAT minute + SMS-uri în rețelele Telekom Romania Mobile, 1500 minute naționale/fix internaționale/SMS-uri naționale, 1.5 GB trafic de date la viteză 4G și 250 minute internaționale către mobil

- se vor retrage 6.95 Euro credit, contravaloarea extraopțiunii activate pe cont, din cei 7 Euro credit reîncărcați pentru activarea cartelei;

- vei avea pe cont beneficiile Extraopțiunii Extra L + 0.05 Euro credit diferență de credit rămasă din creditul reîncărcat.

 

Exemplul 3:

 • În momentul în care activezi Cartela Vibe cu o reîncărcare de 6 Euro credit:

- vei primi în mod automat Extraopțiunea Extra Date M la prețul de 5,95 euro credit lunar cu următoarele beneficii: NELIMITAT minute + SMS-uri în rețelele Telekom Romania Mobile, 1000 minute naționale/fix internaționale/SMS-uri naționale, 1GB trafic de date la viteză 4G și 200 minute internaționale către mobil.

- se vor retrage 5.95 Euro credit, contravaloarea extraopțiunii activate pe cont, din cei 6 Euro credit reîncărcați pentru activarea cartelei;

- vei avea pe cont beneficiile Extraopțiunii Extra Date M + 0.05 Euro credit diferență de credit rămasă din creditul reîncărcat.

Exemplul 4:

 • În momentul în care activezi Cartela Vibe cu o reîncărcare de 5 Euro credit:

- vei primi în mod automat Extraopțiunea Extra S cu următoarele beneficii: NELIMITAT minute + SMS-uri în rețelele Telekom Romania Mobile, 500 minute naționale/fix internaționale/SMS-uri naționale si 100 de minute internaţionale către mobil 512MB trafic de date. 

- se vor retrage 4.95 Euro credit, contravaloarea extraopțiunii activate pe cont, din cei 5 Euro credit reîncărcați pentru activarea cartelei;

- vei avea pe cont beneficiile Extraopțiunii Extra S + 0.05 Euro credit diferența de credit ramasa din creditul reîncărcat.

Valabilitate

 • Perioada de valabilitate este de 2 luni, în care vei putea iniţia şi primi apeluri şi mesaje sau utiliza alte servicii Telekom Romania Mobile, în cazul în care alegi să-ţi activezi Cartela VIBE folosind o valoare de încărcare între 4 şi 10 Euro credit.
 • Perioada de valabilitate este urmată de încă 11 luni de graţie în care poţi fi apelat şi poţi apela doar numere gratuite (*100#, 1234) şi pe cel de urgenţă - 112.
 • Creditul neconsumat în perioada activă se păstrează în primele 30 de zile din perioada de graţie a cartelei şi se adaugă la valoarea reîncărcărilor efectuate. Creditul rămas/neconsumat poate fi folosit numai în cazul efectuării unei reîncărcări, care oferă din nou perioadă de valabilitate în funcţie de valoarea reîncărcării, până la expirarea primelor 30 de zile din perioada de graţie a cartelei.
 • În cazul în care, în perioada de graţie, efectuezi o reîncărcare folosind o cartelă valorică, fie prin efectuarea unei reîncărcări electronice sau prin reîncărcare directă, perioada de valabilitate a contului este determinată de valoarea reîncărcării. Reîncarci cu o valoare mai mare, beneficiezi de o perioadă de valabilitate mai mare.
 • Dacă perioada de graţie a expirat fără să reîncarci, numărul tău va fi deconectat din reţeaua Telekom Romania Mobile.

Activare

Cu ajutorul Cartelei VIBE, te conectezi la reţeaua Telekom Romania Mobile urmând instrucţiunile de mai jos:

 • asigură-te că bateria telefonului tău este încărcată;
 • introdu cartela SIM în telefon şi deschide-l, apăsând tasta ON/OFF pentru câteva secunde;
 • tastează codul PIN 1 care apare pe spatele cartelei SIM şi apasă apoi tasta OK;
 • pe ecranul telefonului va apărea un mesaj de confirmare a codului PIN, apoi va fi identificată reţeaua Telekom.RO.

Te-ai conectat la reţeaua Telekom Romania Mobile! Acum, pentru a putea activa Cartela VIBE, trebuie să efectuezi reîncărcarea utilizând codul obţinut în prealabil. Pentru aceasta, poţi să suni la 1234 sau *100# (sau să tastezi direct pe telefon: *135*cod secret de reîncărcare# şi apoi tasta de apel).

Din momentul primirii mesajului de confirmare a reîncărcării, vei putea apela orice număr doreşti şi vei avea acces la toate serviciile Telekom Romania Mobile!

Codul PIN 1 asigură securitatea cartelei tale. De aceea, îţi recomandăm să schimbi codul PIN 1 iniţial cu un cod secret de 4 cifre, ştiut doar de tine. Vei avea nevoie de acest cod de fiecare dată când îţi deschizi telefonul. În cazul în care introduci codul PIN 1 greşit de 3 ori consecutiv, cartela SIM se va bloca automat. Pentru deblocare, va trebui să introduci codul PUK 1 pe care îl vei găsi tipărit pe spatele cartelei SIM. În cazul în care pierzi codurile de deblocare, îţi recomandăm să apelezi Serviciul Vânzări și Relaţii cu Clienţii Telekom Romania Mobile, la numărul 021 404 1234. 

Reîncărcare

 • Vezi aici modalitățile de reîncărcare. 

Extraopțiuni valabile pentru activare

 • Extraopțiunea Extra S
 • Extraopțiunea Extra Date M
 • Extraopțiunea Extra L
 • Extraopțiunea My Way

Tarife

Servicii

 

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi