Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Descoperă la ce curs de schimb valutar am calculat valoarea facturii tale Telekom

Facturile Telekom sunt emise în RON. Calculăm valoarea lor la ultimul curs de vânzare EUR/RON pentru persoane juridice al ING Bank România din ziua lucrătoare anterioară începutului perioadei de facturare.


Selectează de mai jos perioada care te interesează și vezi pe loc cursul valutar din ziua respectivă.


Alege data facturării:
Alege valuta:

Din 15 aprilie 2019, cursul de schimb folosit pentru calculul facturii tale este cel publicat de către ING Bank România pentru persoane juridice, așa cum poți regăsi în tabelul de mai jos:Verifică simplu și rapid detaliile facturii tale

Factura 1
Cod facturare/
de abonat
Serviciile tale
Număr și
serie factură
Total de plată

Cod facturare/ de abonat

Factura 2

Serviciile tale

Factura 2

Număr și serie factură

Factura 2

Total de plată

Factura 2

Bine de știut

De ce în factura mea sunt incluse rate pentru echipamente, deși eu nu am cumpărat un telefon sau o tabletă în rate?

Dacă ai achiziționat un telefon sau o tabletă pentru care ai beneficiat de reducere (subvenție), vei regăsi în factura fiscală, în secțiunea „Rate echipamente” / „Rată echipamente-tranșă lunară”, valoarea subvenției oferite de Telekom pentru echipamentul achiziționat, împărțită la numărul de luni din perioada contractuală, suma cu TVA.

În cazul în care ai achiziționat un Pachet Promoțional, acesta este format din Abonament și telefon sau tabletă. Contravaloarea telefonului sau tabletei se va calcula după cum urmează: o sumă în valoare egală cu suma înscrisă în chitanță sau bonul fiscal emis de Telekom la data încheierii contractului, iar restul de plată urmând a fi plătit în 24 de tranșe egale, lunare.

Valoarea acesteia este scăzută în secțiunea „Reduceri” / „Reducere comercială pachet servicii-tranșă lunară”, unde vei regăsi suma fără TVA. Ca urmare a faptului că această sumă este evidențiată și cu valoare pozitivă și cu valoare negativă, ea nu influențează totalul de plată al facturii.

Ce se întâmplă dacă, în afară de telefonul subvenționat, am cumpărat și un telefon în rate?

În secțiunea „Rate echipamente” din factura fiscală vei regăsi totalul dintre rata pentru telefonul achiziționat în rate și rata pentru telefonul achiziționat în pachet promoțional.

Dacă ai echipamente achiziționate în rate sau cu subvenție și decizi să te deconectezi înainte de finalizarea perioadei contractuale, toate ratele rămase până la încheierea contractului vor deveni exigibile, adică vor fi cumulate pe ultima factură.

Administrează-ți serviciile simplu și rapid, din aplicația mobilă MyAccount.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi