Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Despre factură

Vrei să știi la ce curs de schimb am calculat valoarea facturii tale Telekom? Afli foarte ușor. Selectează, mai jos, perioada care te interesează și vezi pe loc cursul valutar din ziua respectivă.

Număr și serie factură
Cod facturare/de abonat
Serviciile tale
Total de plată

Cursul de schimb care va fi folosit pentru calculul facturii tale începând cu data de 15 Aprilie 2019 este cursul publicat de către ING Bank România pentru persoane juridice, așa cum se regăsește în tabelul de mai jos:

Data facturării:
Valuta:
Bine de știut
 • De ce în factura mea sunt incluse rate pentru echipamente, deși eu nu am cumpărat un telefon sau o tabletă în rate?

  Dacă ești client Telekom Romania Mobile Communications S.A., facturile sunt emise în Lei, la ultimul curs de vânzare EUR/RON pentru persoane juridice al ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București (ING Bank Romania) din ziua lucrătoare anterioară începutului perioadei de facturare. Informații actualizate privind cursul de schimb valutar vor fi disponibile pe www.telekom.ro.

  Dacă ai achiziționat un telefon sau o tabletă pentru care ai beneficiat de reducere (subvenție), vei regăsi în factura fiscală, în secțiunea „Rate echipamente”/ „Rată echipamente-tranșă lunară”, valoarea subvenției oferite de Telekom pentru echipamentul achiziționat, împărțită la numărul de luni din perioada contractuală, suma cu TVA.

  În cazul în care ai achiziționat un Pachet Promoțional, acesta este format din Abonament și telefon sau tabletă. Contravaloarea telefonului sau tabletei se va calcula după cum urmează: o sumă în valoare egală cu suma înscrisă în chitanță sau bonul fiscal emis de Telekom la data încheierii contractului, iar restul de plată urmând a fi plătit în 24 de tranșe egale, lunare.

  Valoarea acesteia este scăzută în secțiunea „Reduceri”/ „Reducere comercială pachet servicii-tranșă lunară”, unde vei regăsi suma fără TVA. Ca urmare a faptului că această sumă este evidențiată și cu valoare pozitivă și cu valoare negativă, ea nu influențează totalul de plată al facturii.

 • Iată ce se întâmplă în situația în care, în afară de telefonul subvenționat, ai achiziționat și un telefon în rate:

  Dacă ești client mobil, în secțiunea „Rate echipamente” din factura fiscală vei regăsi totalul dintre rata pentru telefonul achiziționat în rate și rata pentru telefonul achiziționat în pachet promoțional.

  Dacă ai echipamente achiziționate în rate sau cu subvenție și decizi să te deconectezi înainte de finalizarea perioadei contractuale, toate ratele rămase până la încheierea contractului vor deveni exigibile, adică vor fi cumulate pe ultima factură.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: