Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Cum te avantajează să fii pe 5G

Latență redusă

Interacțiunile online vor fi mai rapide, aproape ca interacțiunile în timp real. Apelurile video, jocurile online, toate se vor încărca aproape instant.

Conexiuni stabile, chiar și în locurile aglomerate

Faci live streaming pentru prietenii tăi chiar din mijlocul concertelor, festivalurilor sau meciurilor. Fără să pice netul.

Consum redus al bateriei

Petreci mai mult timp pe net, fără să epuizezi bateria telefonului. Rețeaua 5G este mai eficientă din punct de vedere energetic.

T Phone Pro

T PHONE PRO

inclus

cu Nelimitat 15

Vreau oferta
Samsung GalaxyA34 5G 6128GB

Samsung Galaxy A34

inclus

cu Nelimitat 19

Vreau oferta

Alege nelimitat 5G la abonament

Optează pentru abonamentul care ți se potrivește și ai acces implicit la 5G.
Vezi abonamentele

Bucură-te de nelimitat 5G și la cartelă

Activează opțiunile de care ai nevoie și ai acces implicit la 5G.
Vezi opțiunile

Oferta este valabilă până în data de 7 septembrie 2023, cu posibilitate de prelungire, pentru abonamente sau extraopțiuni prepaid care sunt compatibile cu și au activ Bonusul Net Nelimitat. Pentru acces la tehnologia 5G sunt necesare utilizarea unui SIM 4G și a unui terminal compatibil 5G și efectuarea traficului în aria de acoperire 5G.

Vrei să știi dacă ai
acoperire 5G în zona ta?

Iată primele regiuni în care tehnologia 5G este disponibilă: București (inclusiv Otopeni), Brașov (inclusiv Poiana Brașov), Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța (inclusiv Mamaia), Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea. Pe parcursul anului 2023, vom continua extinderea rețelei 5G și în alte orașe.

Verifică harta

Vrei să-ți faci upgrade
la smartphone?

Alege-l pe cel potrivit din lista de telefoane disponibile.

Alege un telefon 5G

5G, viitorul conectivității pe mobil

Tehnologia 5G schimbă modul în care lucrezi, înveți și te distrezi pe internet.

Asigurând o viteză mai mare de transfer a datelor, cu 5G poți descărca filme la rezoluție 4K în doar câteva secunde, poți urmări clipuri video fără întreruperi și te poți bucura de jocurile preferate pe mobil fără ca acestea să se mai blocheze în momentele importante.

Viteza 5G,
accesibilă tuturor

Oferim acces 5G atât la cartelă, cât și la abonamentele mobile, tuturor clienților noștri business sau persoane fizice, precum și celor ni se vor alătura de acum.

5G

Viteza mai mare de transfer îți permite să ai apeluri video de o calitate superioară, să folosești aplicații de realitate augmentată și virtuală de pe smartphone sau să conectezi mai multe dispozitive inteligente între ele în același timp.

4G

Tehnologia 4G are o acoperire largă și îți permite să transferi rapid fișiere de mari dimensiuni, să postezi videoclipuri sau poze pe rețelele sociale preferate și să descarci un film în doar câteva minute. Timpul de așteptare este redus.

5G e aici. Încearcă-l.

Tehnologia 5G schimbă modul în care lucrezi, înveți și te distrezi pe internet, reprezentând un pas înainte spre un viitor mai conectat și mai inteligent.

Asigurând o viteză mult mai mare de transfer a datelor, cu 5G poți descărca filme la rezoluție 4K în doar câteva secunde, poți urmări clipuri video fără întreruperi și te poți bucura de jocurile preferate pe mobil fără ca acestea să se mai blocheze în momentele importante.

Stabilitate

Ai viteză de transfer mai mare pe majoritatea dispozitivelor compatibile.

Performanță

Transferi rapid fișiere de dimensiuni mari: videouri, filme, documente de 1GB.

Divertisment

Postezi pe rețelele sociale, vezi filme HD/4K sau te joci online fără întrerupere.

Acoperire

4G

Știi exact dacă ai acoperire 4G în zona ta.

Verifică harta

Compatibilitate
4G

Doar anumite smartphone-uri sau tablete sunt compatibile 4G.

Vezi lista dispozitivelor

Abonamente
voce mobilă

Vrei 4G pe smartphone? Ai nevoie de un abonament cu 4G inclus și o cartelă SIM compatibilă.

Vezi abonamente 4G

Bine de știut

Prin ce diferă 5G de 4G?

Tehnologia 5G este mai rapidă, mai fiabilă și cu o latență mai mică decât tehnologia 4G și generațiile anterioare. 5G a fost concepută pentru a susține conectarea simultană a mai multor dispozitive inteligente.

Cum pot beneficia de 5G la Telekom?

Dacă ești deja clientul nostru business sau persoană fizică, ai acces implicit la 5G atât pe cartelă, cât și pe abonament, indiferent de valoarea acestuia. Asigură-te doar că telefonul tău este compatibil cu tehnologia 5G.

Dacă vrei să devii client Telekom, ai aceleași beneficii ca și clienții existenți: acces 5G atât pe cartelă, cât și pe abonament, indiferent de valoarea acestuia. Dacă alegi abonament, îți poți lua și un smartphone compatibil 5G, dacă nu ai deja unul.

Cum pot să trec la 5G?

Asigură-te că telefonul tău este compatibil 5G și că te afli într-una din zonele cu acoperire 5G pe mobil. Poți consulta harta acoperirii aici.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi