MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

11.06.2024

Telekom Romania Mobile lansează serviciul VoWiFi (Voice over WiFi) pentru toți utilizatorii săi

 
   
Comunicat de presă
  10 iunie 2024
București
   
Telekom Romania Mobile lansează serviciul VoWiFi (Voice over WiFi) pentru toți utilizatorii săi
 
  • Noul serviciu permite efectuarea și primirea de apeluri de voce printr-o conexiune WiFi, în zonele sau clădirile cu acoperire mai slabă a rețelei mobile.
 
Telekom Romania Mobile lansează astăzi VoWiFi (Voice over WiFi), care permite utilizatorilor să efectueze și să primească apeluri de voce prin intermediul unei conexiuni WiFi. Noul serviciu oferă libertatea de a comunica din orice locație, indiferent de gradul de acoperire a rețelei mobile, atât timp cât există acces la internet prin WiFi.
VoWiFi va fi accesibil pentru toți clienții Telekom, atât cei cu abonament, cât și utilizatorii de cartelă preplătite, începând de astăzi, exclusiv pe teritoriul României.
Pentru a beneficia de VoWiFi, clienții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
•           Să dețină un terminal compatibil;
•           Să aibă activat serviciul VoLTE;
•           Să aibă telefonul conectat la o rețea WiFi cu acces la internet.
Lista actualizată a terminalelor compatibile poate fi găsită pe www.telekom.ro/VoLTE.  Telekom va extinde gama de modele compatibile pe măsură ce producătorii actualizează software-ul terminalelor.
VoWiFi va fi instalat automat pentru clienții care îndeplinesc condițiile de mai sus. Clienții trebuie doar să se asigure că au instalată ultima versiune de software și este activă setarea Apelul VoWiFi din meniul telefonului.
Lansarea tehnologică a fost susținută de Samsung, ca partener de dezvoltare, care a contribuit la asigurarea compatibilității terminalelor pentru ca Telekom să poată oferi o experiență superioară utilizatorilor săi.
Pentru mai multe informații, vizitați www.telekom.ro/VoLTE sau contactați serviciul clienți Telekom.
***
 
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
E-mail: mediarelations_tkrm@telekom.ro
 
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi