Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

09.06.2023

Telekom Romania Mobile și Deutsche Telekom conectează tinerii din toată Europa la o „Vară a bucuriei, tinereții și libertății” prin mii de experiențe muzicale gratuite

   
Comunicat de presă
  București, 9 iunie 2023
 
Telekom Romania Mobile și Deutsche Telekom conectează tinerii din toată Europa la o „Vară a bucuriei, tinereții și libertății” prin mii de experiențe muzicale gratuite
  • Deutsche Telekom lansează „Summer of Joy” și oferă mii de experiențe muzicale gratuite în toată Europa în această vară
  • Tinerii din România pot câștiga bilete de acces la Electric Castle, dar și la alte festivaluri importante din Europa.
 
Deutsche Telekom lansează în toate țările în care operează, inclusiv în România, campania „Summer of Joy” destinată tinerilor care își doresc să participe la festivaluri din toată Europa, vara aceasta, inclusiv la concerte exclusiviste sau evenimente pop-up găzduite de Electronic Beats.
„Summer of Joy” este cea mai recentă componentă a unui program multianual de campanii ale Deutsche Telekom destinate Generației Z, toate inițiativele fiind centrate pe promisiunea de bază de a sprijini generația tânără în tot ceea ce face. Campania se va concentra pe mediul digital, fiind comunicată prin intermediul unor creatori de conținut din generația Z pentru a crea conținut original și autentic.
În prezent, tinerii se confruntă cu o varietate de probleme, precum cele economice, de mediu, cele educaționale și sociale pentru care trebuie să își facă griji.
Deutsche Telekom consideră că a trăi bucuria tinereții este un drept universal, muzica fiind un element esențial al culturii tineretului. Acesta este motivul pentru care grupul invită tinerii să ia parte la o serie extinsă de evenimente muzicale din toată Europa, ajutându-i să se conecteze la experiențe unice și variate concepute special pentru ei.
„Pe măsură ce tinerii continuă să se confrunte cu presiuni fără precedent, conservarea dreptului lor universal de a fi tineri ar trebui să reprezinte o prioritate”, menționează Ulrich Klenke, Chief Brand Officer, Deutsche Telekom. „Deutsche Telekom se angajează să își ofere sprijinul pentru tânăra generație, oferindu-le momente culturale excepționale prin care să experimenteze adevărata bucurie a tinereții.”
Telekom Romania Mobile îi invită pe tinerii din România la evenimentele muzicale din toată Europa.
Astfel, începând din luna iunie, pe pagina dedicată campaniei, summerofjoy.electronicbeats.net, toți cei interesați se vor putea înscrie la tombole cu premii constând în abonamente și bilete de acces la unele dintre cele mai bune festivaluri din Europa, precum Colours of Ostrava, Ohrid Calling/Lacul Ohrid sau INOTA Festival/Lacul Balaton.
Tinerii din România au șansa de a ajunge și la unul dintre cele mai consacrate evenimente muzicale autohtone: Electric Castle. Festivalul va avea loc între 19-23 iulie, la Castelul Banffy, județul Cluj.
„Campania Summer of Joy, derulată inclusiv în România, reprezintă materializarea dorinței noastre de a oferi tinerilor o vară doar a lor. Evenimentele muzicale din Europa vor facilita pentru Gen Z reconectarea și redescoperirea elementelor-cheie în dezvoltarea lor: energia tinereții, spiritul de libertate și bucuria de a fi împreună”, a precizat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile.
Mai multe detalii despre evenimentele și concursurile din campania „Summer of Joy” sunt disponibile pe https://summerofjoy.electronicbeats.net/.
***
 
 
Deutsche Telekom AG
Corporate Communications
 
Tel.: +49 228 181 49494
Email: media@telekom.de
 
Informații suplimentare pentru mass-media la:
www.telekom.com/en/media
https://www.telekom.com/en/media/mediacenter/images
www.twitter.com/deutschetelekom
www.facebook.com/deutschetelekom
www.telekom.com/en/blog
www.youtube.com/deutschetelekom
www.instagram.com/deutschetelekom
Despre Deutsche Telekom: https://www.telekom.com/en/company/company-profile
 
 
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
E-mail: mediarelations_tkrm@telekom.ro
 
 
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi