Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

02.05.2023

Telekom Romania Mobile Communications S.A. anunță schimbări în echipa de conducere.

   
COMUNICAT DE PRESĂ
  București, 2 mai 2023
 
 
Telekom Romania Mobile Communications S.A. anunță schimbări în echipa de conducere.
 
 
Începând cu 2 mai 2023, domnul Charalampos Mazarakis, președintele Consiliului de Administrație Telekom Romania Mobile Communications SA va conduce compania acționând ca Director General (CEO). Cu peste 27 de ani de experiență profesională internațională în funcții de Top Management, domnul Charalampos Mazarakis conduce Consiliul de Administrație al Companiei din ianuarie 2016 și cunoaște foarte bine piața telecom, extrem de competitivă, din România. Abilitățile sale de management, angajamentul pe termen lung și dedicarea sa față de Companie reprezintă fundamentul următorului capitol de succes al Telekom Romania Mobile Communications SA.
Suntem bucuoși că domnul Charalampos Mazarakis a acceptat acest rol pe lângă responsabilitatea sa actuală de Director Financiar al Grupului ΟΤΕ și membru executiv al Consiliului de Administrație al OTE.
Domnul Mazarakis va continua să dețină rolul de Director  Executiv Financiar al grupului ΟΤΕ și membru executiv al Consiliului de Administrație al OTE. Înainte de a se alătura Grupului OTE, în iulie 2012, în calitate de Director Executiv Financiar al Grupului OTE, a fost Director Executiv Financiar (CFO) al Băncii Naționale a Greciei în perioada 2010 - 2012, iar din 2008 până în 2010 a fost Director Executiv Financiar (CFO) și Membru al Comitetului Executiv al TITAN Group. Dl. Mazarakis a ocupat diverse poziții executive în Grupul Vodafone: Director Financiar al Grupului și Membru al Consiliului de Administrație în Grecia (1999-2006), Director General în Ungaria (2006-2007), Director Executiv de Operațiuni și Vicepresedinte al Consiliului de Administrație (2007-2008). A deținut poziția de Director Financiar și Membru al Consiliului de Administrație al Georgia Pacific-Delica din Grecia (1997-1999), anterior, între 1991 și 1997, lucrând ca Manager de Analiză Financiară la Procter & Gamble, inițial în Atena și apoi ca manager de grup, la sediul central european din Bruxelles, Belgia. Domnul Mazarakis deține o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor de la Universitatea din Pireus (cu distincție) și un MBA de la Fisher College of Business de la Ohio State University (Wielder Scholar), unde a deținut postul de Asistent universitar în Finanțe.
Îi mulțumim doamnei Dina Tsybulskaya pentru contribuția cheie la dezvoltarea Telekom Romania Mobile Communications. Doamna Tsybulskaya s-a alăturat Companiei în septembrie 2021 și a jucat un rol esențial în călătoria de transformare a Companiei, după despărțirea de afacerile fixe în octombrie 2021. Îi dorim toate cele bune în proiectele sale viitoare!
 
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
E-mail: mediarelations_tkrm@telekom.ro
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi