Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Detalii despre comunicatul de presă

04.11.2022

Telekom Mobile a lansat cea de-a douăsprezecea ediție a programului „Bursele Telekom”

   
Comunicat de presă
  4 noiembrie 2022
București
 
 
Telekom Mobile a lansat cea de-a douăsprezecea ediție a programului „Bursele Telekom”
 
  • Telekom Mobile continuă sa se implice în formarea tinerei generaţii, în susţinerea educaţiei şi a performanţei tinerilor;
  • În cei 12 ani de la lansarea programului „Bursele Telekom”, au aplicat peste 2.300 de studenți, iar 120 dintre aceștia au beneficiat de sprijin financiar de peste 400.000 de euro oferiți prin burse lunare;
  • Programul de responsabilitate socială „Bursele Telekom” se adresează studenţilor din anul I al instituțiilor de învățământ superior de stat din România, tineri cu rezultate școlare foarte bune și care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat;
  • 10 studenți cu potențial de lideri și pasionați de domeniul pe care și l-au ales pentru studii vor beneficia de câte o bursă lunară acordată pentru perioada ianuarie – iunie 2023.
Telekom Mobile anunţă lansarea celei de-a douăsprezecea ediții a programului „Bursele Telekom”, prin care urmărește să identifice și să susțină financiar 10 tineri cu rezultate academice excepționale. Programul este deschis studenților admiși într-o instituție de învățământ superior de stat din România, aflați în anul I, învățământ la zi, profil real, la una dintre specializările: automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației.
Susținerea financiară este egală cu salariul minim pe economie în vigoare în perioada ianuarie – iunie 2023, lunar, pentru fiecare student (actualmente, valoarea acestuia este de 2.550 de lei brut).
“Sperăm ca investiția de peste 400.000 de euro aferentă Burselor Telekom din toți acești ani a sprijinit tineri performanți și ambițioși să își maximizeze potențialul în România. În contextul actual, educația se bazează pe technologii smart și inovație. Tinerii de azi stăpânesc foarte bine tehnologia și reprezintă, de fapt, unul dintre motoarele evoluției acesteia. Acum, mai mult ca oricând, ne dorim să fim alături de studenții români și să îi ajutăm să își perfecționeze abilitățile din zona STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică). Ne dorim să continuăm să fim partenerul lor pe drumul către succes”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom Mobile.
Competiția „Bursele Telekom” este organizată în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere pe website-ul www.burseletelekom.ro . În această etapă vor fi selectați 20 finaliști, care se vor califica în etapa a doua - participarea la un interviu online, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse.
Această ediție „Bursele Telekom” se desfăşoară în perioada 3 noiembrie 2022 –  13 decembrie 2022, astfel:
  • 3 noiembrie 2022, ora 08:00 – 24 noiembrie 2022, ora 23.59  -  înscrierea candidaților pe website-ul www.burseletelekom.ro;
  • 9 decembrie 2022 - anunţarea celor 20 finaliști;
  • 12-13 decembrie 2022 – sesiunea de interviuri online cu juriul „Bursele Telekom”;
  • 13 decembrie 2022 – anunţarea celor 10 studenți câștigători.
Juriul „Bursele Telekom” este format din profesioniști din domeniul comunicării și cadre didactice universitare de specialitate, astfel: Andreea Voinea - Director Executiv Resurse Umane, Banca Comercială Română, Cristina Bazavan - Jurnalist, Emil Cazacu - Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Mihaela Perianu - Fondator şi Managing Partner, AIMS Executive Search & Consulting, Sorin Psatta – Lector, Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti, România și Ruxandra Vodă - Director Comunicare, Telekom Mobile.
„Bursele Telekom” este un program de responsabilitate corporativă al Telekom Mobile, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potențial de lideri, pasionați de domeniul pe care şi l-au ales pentru studiu, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat. Programul a fost lansat în anul 2010 și a susținut în decursul anilor, studenți cu performanţe deosebite în domeniul lor de studiu. Până în prezent, 120 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România, au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom Mobile. Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.
 
 
***
 
CONTACT:
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
E-mail: mediarelations_tkrm@telekom.ro
 
 
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi