Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Virtual Data Center

Virtual Data Center

Virtual Data Center este un serviciu de tip IaaS (Infrastructure as a Service) care îţi oferă o suită de resurse de calcul (procesor virtual, RAM şi spaţiu de stocare pe disc) aflate în oricare din centrele de date Telekom Romania, pe care le administrezi prin interfaţa vCloud, pentru a crea instantaneu unul sau mai multe servere virtuale.

Afla mai multe


Serviciile tale in Cloud

MetroNET CLOUD Ready

Cu MetroNET Cloud Ready ai în orice moment acces garantat la informaţii şi conexiune de back-up gratuită! *Serviciu unic in România

Acces Internet garantat cu viteză de până la 1Gbps pe suport de Fibră Optică, management end-to-end al serviciului şi cel mai bun Service Level Agreement.

Afla mai multe


Stocarea datelor in siguranta

Cloud Storage

Cloud Storage Powered by EMC este un serviciu sigur şi rapid pentru stocarea datelor pe echipamente performante, de tip enterprise, produse de liderul mondial în domeniu EMC şi găzduite în centrele de date Tier 3+ ale Telekom Romania. Securitatea datelor este asigurată la standardele Telekom.

Afla mai multe


Centrala PBX accesibila in cloud

Cloud PBX

Cloud PBX îţi dă posibilitatea de a folosi centralele telefonice PBX în cloud, conectând mai multe linii VoIP într-un sistem de telefonie operat şi întreţinut de Telekom Romania.

Cu această soluţie uşor de folosit faci economie la costuri şi beneficiezi de flexibilitate geografică.

Afla mai multe


 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: