Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

CĂLĂTOREȘTE

ORIUNDE FĂRĂ GRIJI

iar noi te ajutăm să ții

costurile sub control

Descoperă Descoperă

OPȚIUNILE TRAVEL & SURF

Opțiunile Travel & Surf oferă o experiență a navigării pe internet lipsită de griji în timpul călătoriilor, în țările din afara Spațiului Economic European unde Telekom Romania Mobile are contracte de roaming.

Oferta Travel & Surf este disponibilă în trei variante și se adresează abonaților Telekom Romania Mobile,persoane fizice sau juridice, care au nevoie să rămână în contact cu universul lor digital, sunt familiarizați cu tehnologiile mobile și doresc să beneficieze din plin de funcțiile terminalelor lor, atunci când călătoresc în țările din afara Spațiului Economic European, în cazul în care serviciul de Date este disponibil.

ROAMING
ABONAMET

Împărtășește prietenilor tăi
impresiile din vacanțele.

Vezi detalii
friends taking a selfie
Opțiunea de Date
în Roaming
Trafic de Date
inclus
Zona de vizibilitate Viteza de transfer
după depășirea
traficului inclus
Valabilitate Preț (TVA inclus)
Travel & Surf S 10 MB RoW Cut-off 24 hours € 2.38
Travel & Surf M 50 MB RoW Cut-off 24 hours € 5.95
Travel & Surf Weekly 150 MB RoW Cut-off 7 days € 11.90
Zone de valabilitate

RoW (Rest of the World)
Alte Țări

Țări

Afganistan, Albania, Anguilla, Andorra, Antigua & Barbuda, Argentina, Australia, Azerbaijan, Barbados, Belarus, Bosnia Herțegovina, Brazilia, Canada, Insula Capului Verde, Insulele Cayman, Chile, China, Columbia, Cuba, Curacao, Djibouti, Dominica, Egipt, Georgia, Grenada, Hong-Kong, India, Indonezia, Irak, Israel, Jamaica, Japonia, Insula Jersey, Iordania, Kazakhstan, Kenia, Kosovo, Kuwait, Macedonia, Malaezia, Malawi, Mexic, Moldova, Monaco, Montserrat, Montenegru, Maroc, Noua Zeelanda, Nigeria, Panama, Pakistan, Palestina, Peru, Filipine, Qatar, Rusia, Arabia Saudită, Serbia, Seychelles, Singapore, Africa de Sud, Coreea de Sud, Sri Lanka, St. Kitts and Nevis, St. Lucia, St. Maarten , St. Vincent, Elveția, Taiwan, Thailand, Tunisia, Turcia, Turks & Caicos, U.A.E., U.S.A., Ucraina, Uruguay, Vietnam

Abonații Telekom România Mobile care au activate servicii de Roaming și Date au posibilitatea de a achiziționa una din cele trei opțiuni de Date în Roaming, după cum urmează:

1. Apelând din țară 1234, Serviciul de Relații cu Clienții sau din Roaming utilizând comanda prin SMS către numarul special 0766127626, cu textul de mai jos:

A DS – activează opțiunea Travel & Surf Daily S
A DM – activează opțiunea Travel & Surf Daily M
A W – activează opțiunea Travel & Surf weekly

Activarea opțiunii Travel & Surf implică trimiterea a doua SMS –uri, cel de-al doilea fiind de confirmare. Cele două SMS-uri trimise sunt tarifate cu tariful standard de Roaming disponibil pentru rețeaua respectivă. Opțiunea Travel & Surf devine activă din momentul achiziționării ei și nu poate fi dezactivată. Pentru un număr de telefon numai o singură opțiune Travel & Surf poate fi activată în același timp.

2. Optând pentru una din cele trei opțiuni de Date în Roaming, pe portalul http://lp.telekom.ro
Portalul se deschide automat la lansarea navigatorului (browser) sau dacă o adresa web este introdusă într-o sesiune web deja activă.
După alegerea unei opțiuni de tarifare pentru serviciul de date în Roaming (Travel&Surf sau Roaming Avantaj), serviciul de date va putea fi folosit și tarifat în conformitate cu opțiunea aleasă. Opțiunile Travel & Surf Daily S și Travel & Surf Daily M au valabilitate 24h.

Abonatul poate achiziționa o nouă opțiune după expirarea valabilității acesteia sau după epuizarea traficului inclus în Opțiunea de Date în Roaming. Pentru opțiunea Travel & Surf Weekly, dacă volumul de trafic inclus a fost epuizat înainte de expirarea perioadei de valabilitate a ofertei (7 zile), viteza de transfer a datelor va fi limitată la 32 kbps până la data expirării perioadei de valabilitate numai în țările UE, pentru "Alte Țări" având posibilitatea de a achiziționa o nouă opțiune.

Extraopțiunile Travel & Surf nu pot fi activate pe niciunul din planurile tarifare din Portofoliile de Voce și Date lansate de Telekom Romania Mobile începând cu data de 04.04.2016. Când opțiunea Travel & Surf este activă, Pragul în Roaming va fi dezactivat automat!

Hai în lumea Magenta!

Vrei să fii primul care află despre cele mai noi oferte Telekom, tombole cu premii super-cool și alte promoții? Lasă-ne adresa de e-mail și te anunțăm!

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi