Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

MYACCOUNT TE
TRIMITE ÎN VACANȚĂ

Rămâi aproape să vezi toți câștigătorii.

#MobilAsaCumVrei

Campania
s-a încheiat

Câștigă o vacanță de neuitat, oriunde în lume

Tu alegi destinația, MyAccount îți plătește vacanța! Fiecare acțiune realizată în aplicația mobilă , precum și de pe site, te aduce mai aproape de un voucher de vacanță.

Cu voucherul câștigat, poți achiziționa o vacanță în România sau în străinătate.

Am pregătit 8 vouchere, fiecare a câte 1.000€. Valoarea totală a premiilor este de 8.000€. Premiile se acordă prin tragere la sorți, câte 4 în fiecare lună de campanie.

Cum poți câștiga

Simplu: faci una sau mai multe dintre acțiunile care te înscriu automat în tragerile la sorți lunare.
Sunt 5 acțiuni care îți aduc șanse de câștig.

1x

șansă
de câștig

Autentifică-te în contul tău MyAccount din aplicația mobilă sau de pe website, în fiecare lună de campanie și ai 1 șansă de a câștiga voucherul de vacanță.

2x

șanse
de câștig

Plătește factura, reîncarcă o cartelă și/sau schimbă abonamentul. Pentru fiecare dintre aceste acțiuni, ai 2 șanse de a câștiga voucherul de vacanță.

3x

șanse
de câștig

Reînnoiește abonamentul din aplicația mobilă sau de pe website și ai 3 șanse de a câștiga voucherul de vacanță.

Intră în MyAccount

Află cine sunt câștigătorii

Vezi câștigătorii

Descoperă beneficiile
aplicației MyAccount

Economisești timp

Îți administrezi serviciile Telekom simplu și rapid, de pe telefon sau laptop: reîncarci, verifici și plătești facturi, modifici abonamente.

Plătești în siguranță

Fie că reîncarci sau plătești o factură pentru tine sau cineva drag, rezolvi rapid și în deplină siguranță din contul tău MyAccount.

Rezolvi deranjamente

Funcția MyRepair te ajută să rezolvi deranjamente direct din aplicație sau să deschizi tichete pentru probleme tehnice avansate.

Ce spun câștigătorii

Aici vei putea vedea ce părere au câștigătorii despre aplicația MyAccount și participarea la această campanie.

Ciric Emilia Mihaela – sector 5, București

Am aflat de tombola „MyAccount te trimite în vacanță” din aplicație și am fost sunată pentru a-mi spune că sunt câștigătoare. Din partea mea, nu aș schimba nimic la viitoarele tombole, orice premiu este binevenit, și aș vrea ca și viitoarele tombole să fie de tip tragere la sorți. Pe o scară de la 1 la 10, consider că aplicația MyAccount e de 10 - foarte bună!

Vasilescu Camil Cristinel – Timișoara, județul Timiș

Am aflat de tombola „MyAccount te trimite în vacanță” de pe site-ul Telekom. Nu aș schimba nimic la viitoarele tombole, au publicitate îndeajuns, pe înțelesul fiecăruia. Mi-ar plăcea să aleg singur premiul, pe viitor. Aplicația MyAccount mi se pare ușor de utilizat și deocamdată nu necesită nicio îmbunătățire. E pe înțelesul tuturor, nu te complici! Am recomandat deja MyAccount rudelor și prietenilor.

Mihalache Cătălin Daniel – Tecuci, județul Galați

Nu știam de tombola „MyAccount te trimite în vacanță”, eu doar mi-am descărcat aplicația MyAccount, am plătit o factură și apoi am fost sunat și anunțat că am câștigat. Într-o viitoare tombolă, mi-ar plăcea să am posibilitatea de a-mi alege premiul sau să primesc gadgeturi. Cât despre aplicația MyAccount, îi dau un 10 și nu cred că are nevoie de îmbunătățiri. E foarte accesibilă și ușor de folosit, nu-ți trebuie multă școală, și am recomandat-o deja prietenilor și rudelor!

Busoiu Iulian – Bumbești, jud. Gorj

Aplicația MyAccount mi se pare de 10, ușor de utilizat și folosesc cel mai des secțiunea „Plată factură”. Un lucru bun despre aplicația MyAccount? E bine că este și putem face plăți, nu am întâmpinat greutăți în utilizarea ei. Aș recomanda-o și altora!

Bine de știut

Campania „MyAccount te trimite în vacanță” se desfășoară în perioada 2 mai - 16 iulie 2023, atât în aplicația mobilă MyAccount, cât și în contul de pe website-ul telekom.ro.

Premiile constau în 8 vouchere de vacanță, fiecare în valoare de 1.000€. Câștigătorii se vor desemna prin tragere la sorți electronică. Tragerea la sorți se va desfășura în maximum 10 (zece) zile lucrătoare după încheierea fiecărei luni de campanie.

Ce trebuie să faci pentru a intra în tragerea la sorți lunară:

1. Descarci aplicația mobilă MyAccount din Google Play, App Store sau AppGallery sau accesezi contul MyAccount de pe website.

2. Te autentifici sau, dacă nu ai cont, îți creezi unul și îl personalizezi cu serviciile tale. Vor intra în tragerea la sorți doar clienții care au conturi personalizate cu servicii.

3. Efectuezi una sau mai multe dintre acțiunile care îți aduc șanse de câștig: te autentifici în cont, plătești factura, reîncarci o cartelă, schimbi abonamentul sau reînnoiești un abonament. Poți face aceste acțiuni atât din aplicația mobilă MyAccount, cât și din contul de pe website.

În funcție de acțiunea efectuată, primești una sau mai multe șanse de câștig, după cum urmează:

  • pentru autentificare în cont - primești 1 șansă de câștig, adică ești înscris/ă 1 dată în tragerea la sorți;
  • pentru plata factură, reîncărcare cartelă și/sau schimbare abonament - primești câte 2 șanse de câștig per fiecare acțiune, adică ești înscris/ă de 2 ori în tragerea la sorți;
  • pentru reînnoirea abonamentului - primești 3 șanse de câștig, adică ești înscris/ă de 3 ori în tragerea la sorți.

În fiecare lună de campanie se vor acorda câte 4 vouchere de vacanță, fiecare în valoare de 1.000€.

Lista câștigătorilor se va actualiza periodic și va fi publicată pe website.

Livrarea tuturor premiilor se va face în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la desemnarea câștigătorului.

Verifică regulamentul campaniei aici.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi