Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Un eveniment live organizat de Telekom Digital Lab

UX în timpul COVID-19: schimbări, provocări și o nouă perspectivă asupra utilizatorului

27 ianuarie 2021

De la ora 15.00

Live streaming

Au mai rămas

00

ZILE

00

ORE

00

MINUTE

Urmărește pe

Pagina de Facebook

Salvează data

Adaugă evenimentul în calendar 01/27/2021 03:00 PM 01/27/2021 08:00 PM Europe/Bucharest UX în timpul COVID-19: schimbări, provocări și o nouă perspectivă asupra utilizatorului Un eveniment live organizat de Telekom Digital Lab

De ce să urmărești live evenimentul:

User Experience sau UX, pe scurt, cuprinde toate aspectele în care utilizatorul final interacționează cu o companie, cu produsele sau serviciile sale. În UX, utilizatorul este pe primul loc, iar focusul este pus pe îmbunătățirea constantă a experienței acestuia.

Cu utilizatorii deja obișnuiți cu tehnologia poate fi relativ ușor. Provocarea vine atunci când ai utilizatori noi, care abia acum au început să învețe tainele digitalului.

Află care au fost cele mai mari provocări în ultimul an, în UX, direct de la oamenii din domeniu. Fie că au mai mulți sau mai puțini ani de experiență, toți au trebuit să se adapteze schimbării.

Cunoștințe

Ce înseamnă UX în contextul pandemiei și cum aplici principiile UX și de acum înainte? Vezi ce sfaturi au speakerii pentru asta.

Provocări

În ultimul an, a apărut un nou tip de utilizator: cel care nu mai fusese digital până acum. Cum s-au adaptat oamenii din UX la asta? Află direct de la ei.

Povești

De schimbări majore au avut parte nu numai utilizatorii, ci și oamenii din UX. Vezi cum au reușit ei să facă față și ce au învățat nou în această perioadă.

Empatie

Ce simt și la ce se așteaptă utilizatorii când folosesc produsul tău? Cum te ajută empatia să-i ghidezi spre obiectivele lor? Află de la specialiști.

Vei asculta poveștile lor:

Alina Cătălina Bănuleasa

Alina Cătălina Bănuleasa

Founder & Consultant Design Thinking Society

Andrei Mihai

Andrei Mihai

Founder & Head of Design UXProject

Alecsandru Grigoriu

Alecsandru Grigoriu

Product Design Consultant & Founder, Leonnade Studio

Iulian Corunga

Iulian Corunga

Design Team Lead eVision Industry Software

Veronika Zsófia Szabó

Veronika Zsófia Szabó

Product Designer & Scrum Master, Aera Technology

Lavinia Nica

Lavinia Nica

UX Writer & Copywriter Telekom

Andreea-Zenovia Popescu

Andreea-Zenovia Popescu

Design Team Lead & Mentor Telekom & EIT Health

Simina Harla

Simina Harla

Senior UX Designer
Visma

Setin Măgănean

Setin Măgănean

UX Designer
Telekom

Întreaga planetă s-a unit ca să se poată adapta schimbării.

Iar poveștile speakerilor stau mărturie.

Agendă

Evenimentul va avea loc online, pe Zoom și transmis live pe pagina de Facebook a evenimentului.

Fiecare speaker va avea 20 de minute de prezentare și 10 minute de Q&A.

Moderatori

Andreea-Zenovia Popescu

Andreea-Zenovia
Popescu

Gabriel Trăistaru

Gabriel Trăistaru

15.00 - 15.15

Deschidere eveniment

Adaugă evenimentul în calendar 01/27/2021 03:00 PM 01/27/2021 8:00 PM Europe/Bucharest UX în timpul COVID-19: schimbări, provocări și o nouă perspectivă asupra utilizatorului Un eveniment live organizat de Telekom Digital Lab

15.15 - 15.45

Simina Harla

UX Research pe timp de pandemie

Anul trecut toată lumea a lucrat de acasă, atât UX designerii, cât și utilizatorii. În acest nou context, interviurile și testele împreună cu utilizatorii au avut loc remote. Am descoperit noi tooluri care ne-au ajutat să colaborăm cu utilizatorii, dar și în cadrul echipei... la distanță.

Adaugă în calendar 01/27/2021 03:15 PM 01/27/2021 03:45 PM Europe/Bucharest Simina Harla - UX Research pe timp de pandemie Anul trecut toată lumea a lucrat de acasă, atât UX designerii, cât și utilizatorii. În acest nou context, interviurile și testele împreună cu utilizatorii au avut loc remote. Am descoperit noi tooluri care ne-au ajutat să colaborăm cu utilizatorii, dar și în cadrul echipei... la distanță.

15.45 - 16.15

Alecsandru Grigoriu

Consultanță UX la 180 de grade

La începutul lui 2020 am decis să fac o mutare în carieră. Drumul de la angajat full-time la oferirea de consultanță UX pe cont propriu în 2020 s-a dovedit a fi unul plin de lecții, decizii rapide și mișcare continuă.

Adaugă în calendar 01/27/2021 03:45 PM 01/27/2021 04:15 PM Europe/Bucharest Alecsandru Grigoriu - Consultanță UX la 180 de grade La începutul lui 2020 am decis să fac o mutare în carieră. Drumul de la angajat full-time la oferirea de consultanță UX pe cont propriu în 2020 s-a dovedit a fi unul plin de lecții, decizii rapide și mișcare continuă.

16.15 - 16.45

Lavinia Nica

UX Writing și Copywriting – cum găsești mixul perfect dintre cele două

În UX Writing, ai texte simple, fără „sare și piper”. În Copywriting, fix de aceste ingrediente ai nevoie pentru texte interesante. Provocările nu lipsesc, mai ales că toți ochii sunt ațintiți către digital acum.

Adaugă în calendar 01/27/2021 04:15 PM 01/27/2021 04:45 PM Europe/Bucharest Lavinia Nica - UX Writing și Copywriting – cum găsești mixul perfect dintre cele două În UX Writing, ai texte simple, fără „sare și piper”. În Copywriting, fix de aceste ingrediente ai nevoie pentru texte interesante. Provocările nu lipsesc, mai ales că toți ochii sunt ațintiți către digital acum.

16.45 - 17.15

Iulian Corunga

Rolul UX-ului în perioada pandemiei, pentru diverse industrii

Pandemia a forțat multe companii din diverse industrii să interacționeze cu oamenii în mediul digital. Acest val de schimbări a creat numeroase precedente în care experiența utilizatorilor a devenit mai importantă ca niciodată.

Adaugă în calendar 01/27/2021 04:45 PM 01/27/2021 05:15 PM Europe/Bucharest Iulian Corunga - Rolul UX-ului în perioada pandemiei, pentru diverse industrii Pandemia a forțat multe companii din diverse industrii să interacționeze cu oamenii în mediul digital. Acest val de schimbări a creat numeroase precedente în care experiența utilizatorilor a devenit mai importantă ca niciodată.

17.15 - 17.45

Andreea-Zenovia Popescu

Cum să eviți „tragic design”: practici pentru start-upurile medicale

Pe lângă impactul negativ asupra populației, dar și a sectoarelor de activitate, pandemia a adus și un beneficiu: conștientizarea nevoii de software medical performant. Așadar, sub presiunea timpului, cum evităm tragediile produse de un soft medical?

Adaugă în calendar 01/27/2021 05:15 PM 01/27/2021 05:45 PM Europe/Bucharest Andreea Zenovia Popescu - Cum să eviți „tragic design”: practici pentru start-upurile medicale Pe lângă impactul negativ asupra populației, dar și a sectoarelor de activitate, pandemia a adus și un beneficiu: conștientizarea nevoii de software medical performant. Așadar, sub presiunea timpului, cum evităm tragediile produse de un soft medical?

17.45 - 18.15

Setin Măgănean

Cum am obținut primul job în UX pe timpul pandemiei

În mijlocul unei pandemii în care companiile înghețau procese de recrutare și disponibilizau angajați, părea improbabil să-ți poți schimba locul de muncă (și domeniul). Și totuși, s-a putut. Aceasta este călătoria mea, de la HR la UX, în timpul COVID-19.

Adaugă în calendar 01/27/2021 05:45 PM 01/27/2021 06:15 PM Europe/Bucharest Setin Măgănean - Cum am obținut primul job în UX pe timpul pandemiei În mijlocul unei pandemii în care companiile înghețau procese de recrutare și disponibilizau angajați, părea improbabil să-ți poți schimba locul de muncă (și domeniul). Și totuși, s-a putut. Aceasta este călătoria mea, de la HR la UX, în timpul COVID-19.

18.15 - 18.45

Veronika Zsófia Szabó

Cunoștințe de bază și practici eficiente în stabilirea carierei de UX Designer

Metoda de lucru individual și în echipă dezvoltă specificul meseriei ce asigură cunoștințele tehnice necesare și atribuții individuale numite «soft skills» pentru o influență personală și pentru a se afirma cu succes în cariera de UX Designer.

Adaugă în calendar 01/27/2021 06:15 PM 01/27/2021 06:45 PM Europe/Bucharest Veronika Zsófia Szabó - Practici și cunoștințe de bază ale unui UX designer - la început de drum Cunoștințe de bază și practici eficiente în stabilirea carierei de UX Designer. Metoda de lucru individual și în echipă dezvoltă specificul meseriei ce asigură cunoștințele tehnice necesare și atribuții individuale numite «soft skills» pentru o influență personală și pentru a se afirma cu succes în cariera de UX Designer.

18.45 - 19.15

Alina Cătălina Bănuleasa

Echipa de design: cum o creezi, cum o conduci și ce înseamnă să fii parte din una

Crearea echipelor de design este o provocare, în principal pentru că este un domeniu nou. Trebuie să știi ce înseamnă crearea unei astfel de echipe, coordonarea ei, dar și ce înseamnă să fii parte dintr-o echipă de design.

Adaugă în calendar 01/27/2021 06:45 PM 01/27/2021 07:15 PM Europe/Bucharest Alina Cătălina Bănuleasa - Echipa de design: cum o creezi, cum o conduci și ce înseamnă să fii parte din una Crearea echipelor de design este o provocare, în principal pentru că este un domeniu nou. Trebuie să știi ce înseamnă crearea unei astfel de echipe, coordonarea ei, dar și ce înseamnă să fii parte dintr-o echipă de design.

19.15 - 19.45

Andrei Mihai

Cum te poate ajuta UX Designul să inovezi

Presiunea pusă pe companii pentru a se transforma și a se reinventa va fi chiar mai mare după COVID-19. De ce ar trebui acestea să ia în considerare anumite tehnici de design, care pun în centru clientul, în procesul lor de digitalizare?

Adaugă în calendar 01/27/2021 07:15 PM 01/27/2021 07:45 PM Europe/Bucharest Andrei Mihai - Cum te poate ajuta UX Designul să inovezi Presiunea pusă pe companii pentru a se transforma și a se reinventa va fi chiar mai mare după COVID-19. De ce ar trebui acestea să ia în considerare anumite tehnici de design, care pun în centru clientul, în procesul lor de digitalizare?

Vrei să primești detalii post-eveniment sau să știi când vor mai fi altele?

Lasă-ne adresa ta de e-mail și te anunțăm:

 
Lorinda Mamo
Every great design begins with an even better story.
Lorinda Mamo
Designer / Creative Director
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: