MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Un eveniment live organizat de Telekom Digital Lab

Agilitatea în organizație – ce înseamnă agilitatea și cum ne ajută să ne organizăm

11 mai 2021

De la ora 10.00

Live streaming

Au mai rămas

00

ZILE

00

ORE

00

MINUTE

Urmărește pe

Pagina de Facebook

Salvează data

Adaugă evenimentul în calendar 05/11/2021 10:00 AM 05/11/2021 12:15 PM Europe/Bucharest Agile Organization – ce înseamnă agilitatea și cum ne ajută să ne organizăm Un eveniment live organizat de Telekom Digital Lab

De ce să urmărești live evenimentul:

Agile este o abordare iterativă a managementului de proiect și a dezvoltării de software care ajută echipele să ofere valoare clienților lor mai repede, dar in acelasi timp este si o filozofie despre capacitatea de a crea și de a răspunde la schimbare, de a fi adaptabil. Este un mod de a face față și, în cele din urmă, de a reuși, într-un mediu incert și dinamic.

Partea interesantă e că filosofia Agile, deși fusese inițial adoptată doar în mediul IT, a depășit, cu timpul, granițele acestui domeniu. Acum este aplicată cu succes în dezvoltare de produs, dezvoltare de rețele, managementul organizației, altfel spus, în dezvoltarea și administrarea a tot ceea ce noi folosim ca indivizi și societate.

Cum au îmbrățișat companiile din diverse industrii această metodologie? Care sunt avantajele și provocările agilității? Ce roluri trebuie să îndeplinească membrii dintr-o echipă care funcționează pe principiile Agile? La aceste întrebări și nu numai vor răspunde speakerii noștri.

Aplicabilitate

Agilitatea dincolo de IT: cum se folosește, cum ajută echipele să se organizeze și să livreze valorare? Află direct de la specialiști.

Provocări

Lucrul după metodologia agile presupune transparență, respect reciproc, curaj, o cultură a colaborării și a deciziilor distribuite, păstrarea focusului echipei și măsurarea valorii obținute în mod real pentru beneficiari. Care sunt rațiunile “agilizării” și cum se dobândește un spirit agil propriu-zis în organizație? Îți spun specialiștii.

Experiențe

Manifestul Agile a fost dezvoltat în 2001, de către 17 software developeri, unul dintre aceștia fiind chiar Arie Van BENNEKUM, prezent la eveniment. Întreabă-l pe Arie despre agilitatea în organizație.

Oportunitate

Publicul poate adresa întrebări și primi sfaturi și soluții direct de la 5 experți în transformare agilă și promotori ai aplicării agilității în business, responsabili de transformări locale și internaționale de succes.

Vei asculta poveștile lor:

Arie Van BENNEKUM

Arie Van BENNEKUM

Co-Author of the Agile Manifesto, Thought Leader
Wemanity, IFAAI

Andrei GAVRILĂ

Andrei GAVRILĂ

Agile Trainer & Coach, VP Engineering, Head of Products Development
Pentalog

Mihai OLARU

Mihai OLARU

Agile Trainer & Coach
 
PM ACCESS

Andreea IONICĂ

Andreea IONICĂ

Agile Trainer & Coach
PM ACCESS

Roxana CEIALACU

Roxana CEIALÂCU

Lead Agile Coach
Telekom Romania

Gabriel TRĂISTARU

Gabriel TRĂISTARU

Digital Director
Telekom Romania

Oamenii care lucrează agil de mulți ani sunt gata să-ți împărtășească poveștile și să ofere câteva tips & tricks din domeniu.

Agendă

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook.

Fiecare speaker va avea 20 de minute de prezentare și 10 minute de Q&A.

Poți participa la întreg evenimentul sau poți alege să urmărești doar prezentările anumitor speakeri.Moderator

Gabriel Trăistaru

Gabriel Trăistaru

10.00 - 10.15

Vladan PEKOVIC & Gabriel TRĂISTARU

Opening speech

Adaugă în calendar 05/11/2021 10:00 AM 05/11/2021 10:15 AM Europe/Bucharest Vladan PEKOVIC & Gabriel TRĂISTARU - Agile Organization – ce înseamnă agilitatea și cum ne ajută să ne organizăm Deschidere eveniment live organizat de Telekom Digital Lab

10.15 - 10.45

Arie Van Bennekum

#YouAreTheArchitectOfYourOwnLife

Adaugă în calendar 05/11/2021 10:15 AM 05/11/2021 10:45 AM Europe/Bucharest Arie Van Bennekum - Agile Organization – ce înseamnă agilitatea și cum ne ajută să ne organizăm #YouAreTheArchitectOfYourOwnLife

10.45 - 11.15

Andrei Gavrilă

Performance in a post-agile world

Adaugă în calendar 05/11/2021 10:45 AM 05/11/2021 11:15 AM Europe/Bucharest Andrei Gavrilă - Agile Organization – ce înseamnă agilitatea și cum ne ajută să ne organizăm Performance in a post-agile world

11.15 - 11.45

Mihai Olaru & Andreea Ionică

Agility. Mindset over methodology

Adaugă în calendar 05/11/2021 11:15 AM 05/11/2021 11:45 AM Europe/Bucharest Mihai Olaru & Andreea Ionică - Agile Organization – ce înseamnă agilitatea și cum ne ajută să ne organizăm Agility. Mindset over methodology

11.45 - 12.15

Roxana Ceialâcu

POȚI MAI MULT!... cu agilitate

Adaugă în calendar 05/11/2021 11:45 AM 05/11/2021 12:15 PM Europe/Bucharest Roxana Ceialâcu - Agile Organization – ce înseamnă agilitatea și cum ne ajută să ne organizăm De ce ar trebui oamenii să privească spre organizațiile agile

Vrei să primești detalii post-eveniment sau să știi când vor mai fi altele?

Lasă-ne adresa ta de e-mail și te anunțăm:

 
Woody Zuill
If you adopt only one agile practice let it be retrospectives. Everything else will follow.
Woody Zuill
Agile Guide & Coach

Despre Arie

Arie este un pragmatic care își încorporează pragmatismul în structură, disciplină și bun simț, încă de la începuturile sale în domeniile sănătății și armatei, și până în zilele noastre. În cele din urmă, acest lucru l-a îndrumat a fi unul dintre autorii Manifestului Agile. De-a lungul anilor, Arie a devenit expert în transformarea agilă și în aplicare agilității în business.

În prezent, lucrează pentru Wemanity (www.wemanity.com) ca Thought Leader și, tot în cadrul Wemanity, este responsabil de transformările internaționale , pentru care lucrează cu echipe din mai multe țări. În paralel, Arie a ținut cursuri la Universitatea din Rotterdam (20 de ani), cea din Amsterdam (7 ani) și din Utrecht (3 ani) pe teme precum agilitatea, managementul proiectelor (agile), valorile business și transformările agile.

Arie a dezvoltat frameworkul transformării agile IATM. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.integratedagile.com și pe www.arievanbennekum.com. Prima sa carte este despre cum să gestionezi schimbările și obiectivele ca individ (#YouAreTheArchitectOfYourOwnLife), iar a doua carte va fi lansată în curând și este despre agilitatea business (#ReachingForBusinessAgility).

Despre Andrei

Are 15 ani de experiență în custom software development, timp în care a lucrat în large enterprises, companii mici și start-upuri și în București, Paris, Brașov și Roma. În activitatea sa, a avut diverse roluri, precum: lead software developer, development team lead, scrum master, agile coach, agile trainer, delivery manager, technical lead, software architect, coach, people manager sau software development manager.

Astăzi, pune această experiență în serviciul oamenilor, echipelor și companiilor care își doresc să crească și să se autodepășească. Andrei este un servant-leader at heart, practică un management modern care își propune să încânte clientul, să îmbunătățească continuu, să creeze contexte de lucru și colaborare care captivează și inspiră, în care valoarea este co-creată.

Misiunea sa este să îi inspire pe cei din jur să se dezvolte și să crească și prin aceasta să reușească mai mult decât credeau că este posibil.

Despre Mihai

Mihai lucrează cu echipe de dezvoltare software din domenii diferite, precum medical, telecom, aerospace & defence, software distribution sau e-commerce. Din interacțiunile cu acestea a învățat că elementul cheie care contribuie la succesul produselor este colaborarea.

Lucrând cu cicluri de dezvoltare foarte diferite pe parcursul anilor, Mihai a recunoscut valoarea abordărilor agile și a devenit promotorul acestora, atât în mediile organizaționale interne, cât și ca speaker la conferințe, întâlniri și evenimente ale comunității agile.

Mihai are experiență internațională ca trainer, livrând cursuri către echipe din Dublin, Varșovia, București sau Chișinău. Metoda sa de lucru favorită este Scrum, însă recunoaște beneficiile echipelor care sunt capabile să aplice mai multe metode complementare, cum ar fi eXtreme Programming, Kanban sau DevOps. Folosite împreună, aceste metode livrează valoare ridicată în îndeplinirea obiectivelor de business și a criteriilor exigente ale clienților.

Despre Andreea

Andreea este un Agile Coach motivat, cu background tehnic și experiență de lucru pe proiectele de dezvoltare software. Are o experiență de 9 ani în domeniul IT, dintre care 6 ani în roluri de Project Manager și Agile Coach, iar din 2019 pe zona de training și consultanță. A absolvit studiile de licență și master la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică la ASE, București. Deține mai multe certificări, printre care de Scrum Master, Product Owner și Agile Practitioner.

În calitate de susținător al valorilor și principiilor agile, cel mai mult îi place modul în care echipele agile au libertatea să-și creeze propriul mod de lucru, pe care îl adaptează ulterior, pe parcursul dezvoltării proiectelor. De-a lungul timpului, a abordat diverse metode Agile, precum Scrum, Kanban, abordări hibride sau SAFe.

Indiferent dacă poartă pălăria de membru al echipei de dezvoltare sau pe cea de Scrum Master care își coach-uiește echipa și pe Product Owner, Andreea joacă după regulile frameworkului Scrum încă din 2012 și a reușit să îl aplice cu succes în diferite echipe. De aici și motivația de a promova avantajele folosirii Scrum și de a-i ajuta pe alții să descopere regulile jocului, prin susținerea de traininguri și conferințe.

Despre Roxana

Are peste 15 ani de experiență în industria dezvoltatoare de software și peste 3 ani în industria de telecomunicații. În ultimii 6 ani, a explorat noi abilități, colaborând cu sute de persoane și zeci de echipe, fiind suport în dezvoltarea personală și profesională a colegilor, în creșterea performanței echipelor, dar și în transformare agilă a organizației.

Roxana joacă rolul de trainer, consultant, mentor, coach și facilitator AGILE. Este o persoană optimistă, veselă, energică și iubește viața cu toate provocările ei.

Despre Gabriel

Este directorul Diviziei Digitale din cadrul Telekom Romania și este responsabil în principal de implementarea de soluții digitale noi pentru eficientizarea operațiunilor companiei, de vânzările pe canalele digitale, de dezvoltarea și promovarea aplicației mobile MyAccount și a facturii electronice în rândul clienților Telekom.

Are peste zece ani de experiență în digital marketing, e-commerce și comunicare digitală în companii multinaționale. Gabriel este activ în societatea civilă, fiind unul dintre membrii fondatori ai think-tankului Europuls.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: