Contul tău MyAccount

MyAccount

?

Intră în cont

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Piața telecom

Piața telecom este într-o evoluție continuă. Menținem transparența în fiecare abordare de business pe care o avem și facem cunoscute practicile pe care le aplicăm zi de zi în activitatea noastră. Află toate detaliile, mai jos.

Membru Global Compact

Telekom Romania este membru fondator al Global Compact Network Romania și participă în Comitetul Director al organizației din anul 2015.

Vezi detalii

Siguranța copiilor pe internet

Telekom Romania este parte a „Coaliției la nivel de CEO pentru a face Internetul un loc mai bun pentru copii”.

Vezi detalii

Telefonia mobilă și mediul

Funcţionarea telefoniei mobile se bazează pe emiterea de unde electromagnetice. Aceste unde provin de la antenele de telefonie mobilă. Ce impact au asupra mediului?

Vezi detalii

Obiectivul nostru este să avem o abordare de management bazată pe transparenţă şi etică şi, în acelaşi timp, să facilităm operarea responsabilă în pieţele în care ne desfăşurăm activitatea, urmărind următoarele aspecte:

Practici de guvernare corporativă. Consiliul de Administrație (CA) este responsabil de luarea oricăror decizii privind administrarea, managementul, utilizarea resurselor și, în ansamblu, de atingerea obiectivelor corporative ale companiei noastre.

Controlul operaţiunilor interne. Pentru a respecta principiile Guvernării Corporative şi responsabilitatea conducerii de a atinge obiectivele corporative stabilite, am creat un Sistem Intern de Control (SIC), alcătuit din mecanisme de control şi proceduri. Sistemul de Management al Conformităţii. Am implementat un sistem cuprinzător de Management al Conformităţii, care asigură faptul că interesele acţionarilor şi ale părţilor interesate sunt protejate.

Regulile concurenţei. Respectăm cerinţele instituţionale privind libera concurenţă (atât la nivel naţional, cât şi al UE) şi respectăm şi urmăm toate reglementările şi legislaţiile respective UE şi locale.

Protecţia utilizatorilor minori. Promovăm utilizarea sigură a telefoanelor şi dispozitivelor mobile de către copii şi adolescenţi, prin mecanisme de control al accesului, sensibilizare şi comunicare.

Practici de marketing responsabil. Materialele noastre de comunicare sunt legale, adecvate, corecte, oneste, corespund realităţii şi respectă diversitatea persoanelor ca vârstă, gen, rasă, religie şi stare fizică sau psihică.

Practici transparente şi de reducere de preţuri. Comunicăm cu claritate şi transparenţă referitor la preţurile şi tarifele noastre.

Influenţarea lanţului nostru de furnizori. Dimensiunea noastră poate influenţa în mod semnificativ operaţiunile responsabile ale furnizorilor noştri. Din acest motiv, le cerem furnizorilor noştri să respecte Codul de Conduită a Furnizorilor.

Asigurarea siguranţei produselor. Deosebit de importantă este furnizarea de produse sigure, fabricate în conformitate cu standardele şi normele internaţionale.

Informarea publicului. Credem cu tărie că putem contribui la informarea publicului privind aspectele sociale şi de mediu, precum şi aspecte în mod specific legate de produsele şi serviciile noastre.

Satisfacţia clienţilor. Ne străduim să fim alegerea preferată a clienţilor, cultivând o relaţie reciprocă, sinceră şi de încredere cu aceştia.

Oferirea de servicii fiabile şi neîntrerupte este un parametru important al satisfacţiei clienţilor și o obligaţie legală pentru compania noastră.

Securitatea şi confidenţialitatea datelor. Securitatea datelor personale şi a conţinutului comunicaţiilor nu este doar un important aspect comercial, ci şi o obligaţie etică.

 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.
Portează-te la Telekom în 3 pași simpli

Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi